Încearcă dieta pe bază de suc!

1 2 jpg jpeg

Însă, o dietă simplă de doar trei zile, pe bază de suc, te va ajuta să îţi detoxifiezi organismul, să slăbeşti să să te încarci cu energia necesară de zi cu zi.

Înainte de a începe dieta propriu-zisă, cât şi pe durata celor trei zile de regim, consumă mai puţine proteine şi mai multe legume. De asemenea, este de preferat să înlocuieşti prânzul şi cina cu salate bogate în nutrienţi, dar sărace în calorii.

Acest lucru contribuie la diminuarea stomacului şi la intensificarea metabolismului. În cazul în care între mese ţi se face foame, poţi bea un pahar de suc care îţi va da senzaţia de saţietate.

În mare parte, dieta constă în consumarea a cât mai multor sucuri care contribuie la scăderea în greutate şi la reducerea consumului de alimente solide.

La micul dejun bea suc de morcovi

Sucul de morcovi este bogat în betacaroten sau provitamina A şi nu este toxic, motiv pentru care poţi bea câte pahare de suc vrei. Îl poţi bea simplu sau în combinaţie cu piersică, astfel: într-un blender se amestecă 6 morcovi şi 2 piersici decojite, până când compoziţia devine lichidă.

Pentru prânz - suc de ananas şi caise

Ananasul este o sursă excelentă de vitamina B1 şi vitamina C. De asemenea, acest fruct exotic conţine bromelină, o substanţă care contribuie la arderea depozitelor de grăsime. Fie că îl bei simplu sau în combinaţie cu caise, sucul de ananas va avea doar efecte pozitive asupra siluetei tale.

Pe parcursul zilei bea suc de ţelină

Ţelina este bogată în numeroase vitamine şi minerale, printre care se numără vitaminele B1, B2, B6 şi C, magneziu, fier, calciu şi sodiu. Pe lângă faptul că taie pofta de mâncare şi oferă energia necesară pentru întreaga zi, sucul de ţelină contribuie la evitarea creşterii presiunii arteriale şi a altor probleme circulatorii.