Iată două alimente noi care te ajută să slăbeşti!

1 2 jpg jpeg

Ingredientul minune din lapte combate obezitatea

În urma unor teste de laborator, oamenii de ştiinţă au găsit în compoziţia laptelui un ingredient natural care ne ajută să scăpăm de colăceii de grăsime depuşi inestetic pe abdomen, fese, copase sau picioare.

Substanţa ribozid nicotinamidă a fost testată asupra şoarecilor şi s-a dovedit a fi eficientă împotriva obezităţii, una dintre cele mai frecvente probleme a populaţiei.

Cu toate că şoarecii au avut o dietă bogată în grăsimi, cei cărora le-a fost administrată această substanţă au reuşit să prevină depunerea caloriilor sub formă de grăsimi.

Coaja de mango inhibă celule grase

O altă cercetare efectuată recent de către cercetătorii asutralieni a scos la iveală beneficiile pe care le are coaja de mango în procesul de slăbire.

Oamenii de ştiină au descoperit că soiurile Irwin si Nam Doc Mai sunt cele care au efecte benefice asupra siluetei, atenţionând că alte varietăţi pot contribui la creşterea în greutate, din cauza compuşilor care cresc pofta de mâncare.

Studiul a constant în expunerea celulelor grase umane la extracte din coaja şi miezul a 3 varietăţi de mango. Până acum cercetătorii au descoperit că doar cele două soiuri pot fi incluse în regimurile de slăbire.