Dieta o2, uşoară şi eficientă

1 2 jpg jpeg

Această dietă este potrivită pentru orice persoană căreia îi place să consume fructe şi legume din belşug.

Alimentele principale pe care se bazează dieta o2 sunt: mango, rodie, papaya, sfecla de zahăr, fructele de pădure, salata verde, spanacul şi avocado.

De asemenea, poţi consuma şi quinoa, leguminoase, lapte de soia, ovăz, pâine din cereale integrale, seminţe, nuci, peşte, curcan, carne slabă, ulei de măsline extravirgin, ceai verde, tofu, vin roşu şi ciocolată neagră.

Beneficiile dietei

Dieta o2 încurajează consumul de fructe şi legume proaspete, ajută la diminuarea riscului de cancer şi boli cardiovasculare, contribuie la scăderea în greutatea şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.

Singurul dezavantaj al dietei este acela că achiziţionare alimentelor necesare poate fi destul de costisitoare.

De asemenea, dieta nu vizează în mod strict scăderea în greutate, motiv pentru care este recomandat să se opteze şi pentru un program de exerciţii fizice, întrucât sportul accelerează metabolismul şi tonifică întreagă musculatură.

Dieta o2 este recomandată de către dieteticienii din întreaga lume, întrucât asigură majoritatea elementelor nutritive de care are nevoie organismul pentru a funcţiona în bune condiţii. Perioada pe care se ţine cura de slăbire variază în funcţie de numărul kilogramelor de care vrei să scapi.