Dieta cu castraveţi te ajută să slăbeşti rapid

1 2 jpg jpeg

În plus, castravetele este un diuretic natural care elimină apa în exces din organism. De asemenea, datorită conţinutului ridicat de apă, castravetele contribuie cu succes la hidratarea şi oxigenarea organismului, stimulează şi uşurează tranzitul intestinal şi nu în ultimul rând, elimină depozitele de grăsime de pe abdomen.

În ce constă dieta?

Dieta cu castraveţi şi-a câştigat popularitatea în rândul femeilor de pretutindeni, după ce a fost încercată de numeroase staruri de la Hollywood, printre care se numără şi Jennifer Aniston.

Cura de slăbit durează 3 zile, timp în care se pot consuma castraveţi fără limită. Aceştia pot fi consumaţi ca atare sau sub formă de salatate, la care se mai pot adăuga şi plante precum pătrunjel, mărar şi oregano. De asemenea, pentru a-i da puţin gust, se poate adăuga o linguriţă de ierburi, sare şi ulei de măsline.

În cazul în care ţi se face foame între mese, este permis consumul de fructe şi legume. Dintre toate cele 3 mese principale, cina va consta doar în consumul unui bol cu salată de castraveţi.

Exemplu de meniu

Pentru micul dejun se recomanda: - toast format din două felii de pâine neagră cu gem; - bol de salată de castraveţi; - o cană fierbinte de ceai (fără zahăr). Prânzul poate fi format din: - 1 ou cu pâine prăjită (de secară)/ 1 piept de pui, cu un conţinut scăzut de grăsimi, cu o salată de castraveţi.

În cele 3 zile de dietă poţi slăbi în jur de 2-3 kilograme.