Dieta cu boabe de orez nefierte. Află cât poţi să slăbeşti cu acest regim!

1 2 jpg jpeg

Nu este deloc greu de ţinut şi ai şanse foarte mari ca la finele ei să realizezi că ai scăpat de colăceii inestetici de pe abdomen, dar şi de grăsimea de pe coapse şi şolduri.

Cât se slăbeşte

Cu ajutorul acestei diete vei putea să slăbeşti până la 14 kilograme în doar două luni.

Ce presupune acest regim

Această dietă de slăbire este destul de simplă. În primul rând, în fiecare dimineaţă (pe stomacul gol neapărat) trebuie să înghiţi pe stomacul gol 1 bob de orez în prima zi, 2 boabe în cea de-a 2-a zi, 3 boabe în cea de-a 3-a zi şi acest algoritm trebuie să îl urmezi până când ajungi să consumi 30 de boabe.

În acest moment, vei fi la jumătatea curei de slăbire. Pentru că, după ce ajungi la 30 de boabe, numărul lor trebuie să scadă până ajunge înapoi la un singur bob.

În ceea ce priveşte alimentaţia, poţi mânca aproape orice îţi face cu ochiul. Reguli de respectat în această dietă

1. Prima regulă este să înghiţi boabele de orez la aceeaşi oră.

2. De asemenea, ai grijă să te hidratezi foarte bine. Acest aspect este destul de important. Trebuie să bei minimum 2 litri de lichide pe zi: apă plată, ceai verde şi supă de legume.

3. Încearcă să mănânci preparatele fără prea multă sare şi piper.

4. Trebuie să ai 3 mese pe zi, luate mereu la aceaşi oră, plus două gustări. La gustări, consumă fructe şi legume.

5. Este adevărat că poţi să mănânci orice, dar pentru rezultate mai bune, este indicat să eviţi pe cât posibil prăjelile, mâncare de tip fast-food, prăjiturile şi alcoolul. Ar trebui să mănânci în cantităţi mici şi pâinea sau pastele făinoase.

6. Nu mânca nimic după ora 19:00 şi culcă-te la ora 22:00.

7. Fă mişcare zilnic.Minimum 30 de minute.