Demi Moore, victima dietelor drastice

1 2 jpg jpeg

Ei bine, pentru a arăta cât mai „glamour“ pe covorul roşu staturile hollywoodiene apelează la metode care mai de care mai ieşite din orice tipar al alimentaţiei sănătoase.

Vedete precum Demi Moore, Lady Gaga, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Cheryl Cole, Beyonce sau Liz Hurley respectă cu sfinţenie diete sărace în calorii, care se dovedesc adevărate bilete de internare în spital.

Consecinţele unor regimuri de slăbire care se bazează pe mâncare pentru bebeluşi, lichide sau care constau în meniuri cu deficit mare de nutrienţi sunt vergeturile, pielea lăsată şi ridată şi un aspect fizic general „bolnăvicios“.

Printre dietele-minune care promit siluete silfide se numără dieta cu mâncare pentru bebeluşi, la care apelează cu încredere vedete precum Lady Gaga, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon şi Cheryl Cole.

Despre Demi Moore şi Reese Witherspoon se spune că nu pleacă de acasă fără să aibă în geantă câte un borcănel cu piure de fructe. Încep prin a înlocui o masă pe zi cu amestecul destinat bebeşilor până ajung să mănânce toată ziua mâncărică mestecată de-a gata.

Normal că porţiile fiind foarte mici se poate pierde în greutate destul de uşor.

Dacă te tentează să urmezi această dietă trebuie să ştii că la finalul ei vei fi foarte slăbit, iar sistemul tău imunitar va avea de suferit.

Nutriţioniştii spun că poţi urma această dietă pe propria răspundere pentru că aportul energetic nu este cel indicat pentru un adult.

Ca să nu mai vorbim de faptul că odată ce te întorci la vechile obiceiuri alimentare rişti să vezi pe pielea ta ce înseamnă efectul Yo-yo.