Cum să slăbeşti 3 kilograme în 4 zile

1 2 jpg jpeg

Excesele alimentare au întotdeauna consecinţe negative asupra organismului şi siluetei. De aceea, specialiştii recomandă dietele de detoxifiere, care trebuie ţinute măcar 4 zile. Antrenoarea de fitness Cori Grămescu afirmă că o dietă de detoxifiere te ajută garantat să slăbeşti până la 3 kilograme.

Reguli ale dietei

Pe durata celor 4 zile de detoxifiere se recomandă consumul a 4 litri de lichide pe zi: apă plată, ceai de urzici, ceai detoxifiant, suc din grâu verde şi suc de sfeclă roşie. De asemenea, este indicat consumul de legume, nuci şi iaurt, iar pentru gătit se foloseşte ulei de măsline şi zeamă de lămâie. Pe de altă parte, este bine să se elimine complet cafeaua şi alcoolul.

În ceea ce priveşte sportul, antrenamentele zilnice sunt obligatorii. Câte o oră pe zi se pot face diverse exerciţii, întrucât ele au rolul de a îmbunătăţi tonusul muscular şi de a reduce ţesutul adipos. „ Exerciţiile cardio sunt bune pentru eliminarea grăsimii de pe corp, exerciţiile de rezistenţă şi forţă pentru creşterea masei musculare şi exerciţiile de izometrie şi pliometrie, pentru a obţine cele mai rapide rezultate", declară Cori Grămescu, pentru Mediafax.

Program alimentar

Iată ce poţi mânca în cele 4 zile de dietă:

Mic dejun: Salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras şi salată verde creaţă, din belşug. Adaugă o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie.

Gustarea 1: Un iaurt natural, cu maximum 2% grăsime

Prânz: Un bol cu supă crudă de roşii (roşii, tulpini de ţelină, ardei roşu, apă) şi o salată energizantă cu germeni de lucernă (salată verde mix, ardei verde, seminţe de dovleac crude, roşii cherry, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie). Germenii de lucernă se găsesc în magazinele de produse naturiste.

Gustarea 2: 30 grame migdale/ caju/ nuci crude

Cină: quinoa de primăvară (2 linguri de quinoa fiartă, 2 roşii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu câteva frunze de pătrunjel verde, o felie de lămâie sau lămâie verde. Conţinutul se stropeşte cu puţin ulei de măsline extra virgin.