Cu acestea ai şanse mari să scapi de kilogramele în plus!

1 2 jpg jpeg

Uleiuri esenţiale de lămâie sau salvie Uleiurile esenţiale de lămâie, cedru, chiparos sau salvie combat retenţia de apă şi îmbunătăţesc drenajul de la suprafaţa pielii. De asemenea, ajută la arderea caloriilor. Poţi să faci un amestec din acestea. Pune câteva picături din fiecare, apoi masează picioarele cu acest amestec, începând de la glezne până la genunchi. Ierburi aromatice şi condimente Plantele care favoizează topirea grăsimilor din corp în mod natural sunt pătrunjelul, păpădia, coriandrul, seminţele de schinduf. Acestea ajută şi la prevenirea stagnării depunerilor de grăsimi. Din oricare dintre aceste plante poţi face infuzii. Foloseşte câte 2 linguriţe de plantă la o cană de apă fiartă. Exerciţii fizice potrivite Gimnastica, mai ales mişcarea numită „joc de glezne”, te ajută să slăbeşti mai repede, deoacere îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi elimină toxinele. Desculţ, cu picioarele aşezate unul lângă altul, te susţii cu braţele de spătarul unui scaun, ridici călcâiul unui picior, apoi îl laşi în jos, după care repeţi mişcarea cu celălalt picior. Sunt recomandate 3 repetări a câte 10-20 de ridicări pentru fiecare picior.

Metoda constă în presarea coapselor, genunchilor, gambelor şi gleznelor, acţionându-se asupra lanţului de ganglioni limfatici. Celulele adipoase sunt puse în mişcare. În acest fel, se împiedică stagnarea lor în ţesuturi şi corpul este stimulat să elimine toxinele. O şedinţă de drenaj limfatic durează aproximativ o jumătate de oră, iar pentru a se obţine rezultatele dorite, sunt recomandate două şedinţe pe săptămână, timp de o lună.

Masajul anticelulitic viguros favorizează topirea grăsimilor acumulate în ţesuturi. Este o tehnică dureroasă, pentru că implică masarea în profunzime a abdomenului, feselor, şoldurilor şi picioarelor prin ciupituri uşoare şi frământări. În ciuda acestui fapt, este o soluţie care dă rezultate vizibile, cu atât mai mult dacă masajul este realizat de un maseur profesionist. Pentru eficienţă maximă, se aplică pe piele creme speciale, care sporesc efectul anticelulită.