Când ţin diete, femeile mint de 474 de ori pe an

1 2 jpg jpeg

Sondajul la care au participat 3.000 de persoane arată că reprezentantele sexului frumos spun aproape 500 de minciuni despre alimentaţia pe care o au.

Conform răspunsurilor din sondaj, femeile spun neadevăruri atunci când vorbesc despre alimentele consumate, precum ciocolată, brânzeturi şi vinuri.

„Era doar o porţie mică“ este favorita minciună la care apelează majoritatea femeilor, mai spune acelaşi studiu american comandat de compania Timex.

În topul cu cele mai utilizate minciuni, pe locul II se situează „o să iau un prânz copios, dar apoi o să mănânc mai puţin“. Cea de-a treia poziţie este asigurată de scuza „mă răsfăţ şi eu cu un dulce din când în când“.

Femeile afirmă adesea că mănâncă „ce mai rămâne de la copii“ sau gustă din preparate atunci când le gătesc, arată sondajul.

De asemenea, din studiu reiese că majoritatea femeilor mint în legătură cu consumul de produse fast-food, de alcool, precizând că beau doar la ocazii speciale.

Dr. Cassandra Maximenko a declarat că din „studiile efectuate reiese că ţinerea unui jurnal alimentar poate dubla efectele unei cure de slăbire. Se pare că femeile preferă să mintă în legătură cu ceea ce consumă, decât să fie cinstite cu ele însele“.