Băuturi recomandate înainte de culcare care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Laptele

Laptele conţine triptofan ̶ un aminoacid care te ajută să adormi mult mai repede decât în mod obişnuit. Acesta are în componenţa sa şi proteine, ceea ce înseamnă că masa ta musculară va creşte chiar şi-atunci când te vei odihi, deoarece vei arde calorii. Cu cât musculatura este mai dezvoltată, cu atât mai mult metabolismul tău va fi accelerat.

De asemenea, proteinele din zerconţin triptofan şi proteine, fiind recomandate în special veganilor, ca o alternativă pe care o pot folosi când doresc să slăbească şi să adoarmă rapid.

Ceaiul de muşeţel

Ceaiul de muşeţel este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune remedii pentru cei care se confruntă cu insomniile.

În plus, acesta are capacitatea de a controla nivelul zahărului din sânge şi de a potoli senzaţia de foame.

Sucul de grepfrut

Este indicat să bei suc de grepfrut înainte de culcare din mai multe motive, cele mai importante fiind acestea: ajută la reglarea ceasului biologic şi stimulează arderea grăsimilor datorită conţinutului de resveratrol.

Sucul de cireşe

Sucul de cireşte te ajută să ai un somn odihnitor şi să scapi de depozitele de grăsime acumulate. Acest lucru se întâmplă datorită prezenţei melatoninei, hormonul care te ajută să dormi.

Totodată, sucul de cireşe are şi proprietatea de a calma inflamaţiile, care se află, de obicei, în strânsă legătură cu îngrăşatul.