Aşa se prepară cel mai bun ceai de slăbit!

4 ceai de slabit jpg jpeg

În cazul în care erai în căutarea unei reţete ideale pentru a ajuta organismul să consume mai multe calorii şi să intensifice procesul de ardere, află acum ca ai nevoie numai de 3 ingrediente. Învaţă cum să le combini şi vei uita de colăceiii din jurul taliei sau de grăsimea de pe coapse.

În primul rând trebuie precizat că ai nevoie doar de ingrediente naturale, astfel că este necesar să îţi procuri 250 ml de apă purificată, 1 plic de ceai verde, jumătate rădăcină de turmeric, jumătate linguriţă de scorţişoară.

Atât ceaiul vrede, cât şi scorţişoara şi turmenicul sunt renumite pentru activitatea lor împotriva formaţiilor tumorale şi pentru a ajuta organismul să accelereze procesul de ardere.

Pune la fiert apa, iar după ce dă în clocot adaugă ingredientele. Ulterior pune un capac este oală şi lasă 15 minute la infuzat.

Pentru a vedea rezultate ai nevoie să consumi 3 căni din acest ceai pe zi, timp de 1 săptămână. Astfel că prima cană trebuie să o bei dimineaţa, a doua după micul dejun şi a treia înainte de culcare.

Ceaiul verde şi scorţişoară consumate împreună sunt o combinaţie foarte puternică, mai ales că pentru a ameliora depresia anumiţi specialişti recomandă consumarea de ceai verde. De asemenea este un bun adjuvant în afecţiunile cardiovasculare, te ajută să îţi reglezi metabolismul, creşte imunitatea organismului, te energizează şi asigură o buna funcţionare a ficatului a rinichilor, mentine un ritm cardiac constant şi previne apariţia infecţiilor respiratorii şi digestive.

1 2 jpg jpeg

Mai mult de atât, ceaiul verde este un adjuvant în cazul sclerozei multiple, acesta fiind preţios şi pentru că inhibă dezvoltarea celulelor tumorale, în special a celor de colon, rect, vezică urinară, esofag, pancreas şi stomac.

Este şi un bun substitut al cafelei.

Potrivit WebMD, introducerea în alimentaţia zilnică a unei jumătăţi de linguriţă de scorţişoară pe o perioadă de 40 de zile poate conduce la reducerea nivelului colesterolului cu aproximativ 18% şi la reducerea nivelului glicemiei cu 24%. Având proprietăţi anti-inflamatoare şi anti-oxidante, scorţişoara nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta.

Scorţişoara are efecte benefice asupra activităţii creierului, îmbunătăţind astfel rezultatele în ceea ce priveşte memoria şi viteza de reacţie motorie la stimuli vizuali.

1 2 jpg jpeg

Nici turmericul nu este mai prejos, acesta are proprietăţi antioxidante şi anti-inflamatorii şi este un remediu excelent şi pentru tratarea răcelilor.

Preparatele ce au la bază un conţinut de turmeric sau consumul condimentului propriu-zis sunt indicate într-o serie vastă de afecţiuni dintre care amintim tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale.