A┼ča scapi de gr─âsimea abdominal─â

1 2 jpg jpeg

Dac─â vrei s─â scapi de depozitele de gr─âsimi ┼či s─â ob┼úii un abdomen tonifiat, iat─â ce trebuie s─â faci.

Scapă de senzaţia de balonare

C├óteodat─â este suficient s─â evi┼úi balon─ârile pentru a avea un abdomen plat ┼či tonifiat. ┼×i ca s─â ┼úii departe senza┼úia de balonare, trebuie s─â ┼čtii ce o cauzeaz─â. Fermentarea alimentelor, b─âuturile acidulate, aerul ├«nghi┼úit ├«n timp ce m─ân├ónci, constipa┼úia, stresul ┼či emo┼úiile, toate contribuie la apari┼úia senza┼úiei de balonare.

De aceea, atunci c├ónd m─ân├ónci, este indicat s─â ├«┼úi acorzi timp suficient ┼či s─â nu m─ân├ónci ├«n grab─â.

De asemenea, trebuie s─â consumi o cantitate suficient─â de fibre ├«n fiecare zi. Nutri┼úioni┼čtii recomand─â consumul a 25-30 de grame de fibre, pentru o bun─â func┼úionare a sistemului digestiv.

Consum─â carne, pe┼čte ┼či ou─â, deoarece sunt bogate ├«n proteine ce asigur─â energia necesar─â pe parcursul unei zile. ├Än plus, astfel de alimente nu fermenteaz─â ┼či nu m─âresc volumul stomacului.

Arde gr─âsimile abdominale

Când consumi alimente bogate în calorii, zona în care se depun cel mai repede grăsimile este abdomenul.

Cea mai bună modalitate de a elimina grăsimea abdominală este de a face exerciţii de tonifiere a musculaturii. Abdomenele sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra colăceilor.

├Äns─â, chiar dac─â faci mi┼čcare, este indicat s─â arunci o privire asupra alimenta┼úiei de zi cu zi. Consumul ├«n exces de carbohidra┼úi rafina┼úi cre┼čte nivelul zah─ârului ├«n s├ónge, contribuind la acumularea mai multor calorii care se depun ├«n jurul taliei. A┼čadar, ai grij─â ce alimente consumi, ├«ntruc├ót majoritatea alimentelor sunt bogate ├«n zaharuri.

Monitorizează-ţi consumul caloric

O regul─â simpl─â care asigur─â arderea gr─âsimilor const─â ├«n consumarea unui num─âr mai mic de calorii, dec├ót pe cel pe care ├«l arzi. A┼čadar, dac─â vrei s─â scapi de gr─âsimea abdominal─â, redu num─ârul caloriilor consumate, ├«ns─â, treptat, pentru a permite organismului s─â se adapteze noilor schimb─âri.