Alege micul dejun pe bază de ovăz pentru o siluetă perfectă

1 2 jpg jpeg

Alege să pui ceasul să sune că 10 minute mai devreme, acordă-ţi câteva minute după ce ai deschis ochii să te relaxezi şi să îţi laşi corpul să se dezmorţească bine înainte de a te da jos din pat.

Apoi alege un mic dejun sănătos, saţios, plin de vitamine care să îţi potolească foamea şi să îţi accelereze metabolismul pentru a intensifica procesul de arderi.

Una dintre cele mai bune alegeri este ovăzul, pe care îl poţi prepara în diferite moduri astfel încât să nu te saturi foarte repede de el.

Ovăzul menţine senzaţia de saţietate

1 2 jpg jpeg

Probabil că te gândeşti că dacă tot a început postul şi nu mai consumi lactate, ovăzul nu mai ai cu ce să îl combini. Greşit!

Datorită conţinutului crescut de fibre, ovăzul indiferent de modalitatea de preparare îţi ma menţine senzaţie de saţietate, va contribui la o bună digestie şi va avea grijă de silueta ta.

Laptele normal îl poţi înlocui cu cel de soia, migdale sau chiar cu sucul de fructe. Astfel recomandarea ar fi să alegi un mix de fructe de pădure pe care să îl treci prin blender şi la care să adaugi o banană, o mână de fulgi de ovăz, seminţe de chia, in şi zeama de la o lămâie. Mixează bine şi ai obţinut un mic dejun rapid, sănătos şi gustor.

Află ce conţine un mic dejun proteic şi bun AICI

Dimineaţa, fructe din plin

2 jpg jpeg

Alege o combinaţie inedită dintre laptele de soia cu banană, măr şi bineînţeles ovăz. Mixează-le bine fie dimineaţa fie seara şi savurează o porţie sănătoasă de energie şi nutrimenţi benefici atât ţie cât şi întregii familii.

Poţi să adaugi şi câteva stafide pentru a da astfel senzaţia de dulce şi să nu fii nevoit să apelezi la zahăr sau alţi îndulcitori.

Şi mierea poate fi o opţiune sănătoasă.

În post, cât mai mult cocos

1 2 jpg jpeg

Alege să consumi lapte şi ulei de cocos cât mai des posibil şi vei observa rezultatele benefice ale siluetei tale ce nu vor întârzia să apară.

Poţi să optezi pentru laptele de cocos cu fulgi de ovăz şi orice alt fruct preferi sau chiar avocado. Poţi de asemenea să adaugi şi tărâţe de psyllium, tranzitul tău se va bucura de această combinaţie din plin.

Alege sănătatea înainte de toate.