A slăbit 10 kg cu ouă şi carne

1 2 jpg jpeg

A evitat să se înfometeze

„Am fost mereu o persoană foarte activă“, îşi începe tânăra povestea.

„În liceu făceam dans sportiv de performanţă. Apoi, după ce am început facultatea la Timişoara, m-am lăsat brusc de sport.

Am început să consum produse de tip fast-food şi am ajuns la 64 kg, aşa că am hotărât ca după Sărbătorile de Iarnă să încep o cură de slăbire sănătoasă“, povesteşte Cristina. Fără carbohidraţi în meniu

Cura pe care a ţinut-o este una în care se interzice consumul de paste făinoase, cartofi, orez, tăieţei sau de dulciuri.

Programul de slăbire de opt săptămâni este împărţit în patru etape a câte două săptămâni, timp în care se pot pierde între 7 şi 14 kilograme, în funcţie de metabolism.

„Mie mi s-a părut o cură uşor de ţinut pentru oricine nu este vegetarian, pentru că se bazează pe carne, brânzeturi şi ouă fierte, mai ales în prima parte.

Pastele făinoase, cartofii, orezul, tăieţeii, orice fel de dulciuri (inclusiv zahărul pentru cafea sau ceai) sunt interzise.

, spune cititoarea noastră.

În primele două săptămâni, ai voie să mănânci doar carne şi supă cu carne, brânzeturi, murături, măsline, ouă fierte şi castraveţi.

Toate combinate după placul fiecăruia. Cristina spune că prima etapă este cea mai grea, dar rezultatele apar rapid.

1 jpg jpeg

Înainte: 64 kg

„După primele 4 zile, slăbisem 3 kg. De atunci, am continuat să slăbesc cam un kilogram pe săptămână“, continuă Cristina.

În fiecare etapă, se adaugă legume noi în meniu. În etapa a doua, se mai pot consuma: salată verde, varză, ţelină, ardei gras, dovleac.

În următoarele două săptămâni: ceapă şi usturoi, fasole verde, roşii, ardei iute şi fructe, precum vişine, căpşuni, zmeură, mure, lămâie.

După: 54 kg

1 jpg jpeg

Din a patra etapă, ai voie să consumi şi zarzavaturi, smântână, ciuperci şi sfeclă roşie.

„În ultima etapă, nici nu mai simţeam nevoia să mănânc paste făinoase sau cartofi.

De dulciuri nici nu se mai punea problema“, încheie Cristina.

Câştigă CU POVESTEA TA! 1 x un produs de detoxifiere

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem.

Ne poţi trimite e-mail pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit. ­

Cristina a câştigat un produs de detoxifiere.