Sucul de conopidă te menţine sănătos. Iată CELE MAI BUNE reţete de preparare!

2 jpg jpeg

Acest suc are numeroase propriet─â┼úi benefice pentru organism. ├Än primul r├ónd, men┼úine rinichii ┼či ficatul s─ân─âtos, dar ┼či ├«nt─âre┼čte sistemul imunitar. De asemenea, este un excelent remediu ├«n caz de ulcer duodenal, costipa┼úie ┼či este ideal ├«n curele de sl─âbire. ├Än plus, previne cancerul mamar ┼či ovarian.

Cum se prepar─â ÔÇô varianta simpl─â

Sucul se prepar─â dintr-o conopid─â. Se spal─â, se taie ├«n buc─â┼úi ┼či se pune ├«n storc─âtor. Pentru c─â nu are cel mai bun gust, acest tip de suc, de cele mai multe ori, se combin─â cu alte legume sau fructe. Mai sunt c├óteva re┼úete ┼či mai gustoase de conopid─â care te men┼úin s─ân─âtos.

Cu morcov pentru o vedere perfect─â

Pentru un gust mai bun, la reţeta de mai sus, adaugă 3 morcovi. În plus, acest amestec îţi va menţine vederea într-o stare excelentă.

Sucul din conopidă ajută la scăderea în greutate

Dac─â vrei s─â sl─âbe┼čti, alege sucul de conipid─â cu l─âm├óie, grapefruit ┼či ghimbir. Pune la storc─âtor jum─âtate de conopid─â, o l─âm├óie, jum─âtate de grepfrut ┼či pu┼úin ghimbir. Acest suc ├«┼úi va topi gr─âsimea de pe abdomen, dar ├«┼úi va da ┼či energie pentru ├«ntreaga zi.

Cu m─âr ┼či castravete

Ai nevoie de o conopid─â, 3 mere ┼či un castravete, pe care le pui la storc─âtor. E bine s─â bei sucul imediat pentru a nu se pierde din propriet─â┼úi.

├Äncearc─â ┼či varianta cu portocale

Aceast─â varianta ├«┼úi va ├«nt─âri sistemul imunitar, dar te va ┼úine departe de r─âceli ┼či de virusurile specifice acestei perioade. A┼čadar, bag─â ├«n storc─âtor jum─âtate de conopid─â ┼či dou─â portocale. Un suc plin de vitamine.