Cum să scapi de ulcior (urcior)

1 2 jpg jpeg

Pleoapa va fi dureroasă şi are o mică umflătură roşie. În doar câteva zile, aceasta face puroi, apoi se va sparge şi, în mod normal, în 7 -9 zile se va vindeca.

Stafilococul auriu este, de cele mai multe ori, vinovat de apariţia unui urcior. Însă, mai există şi alţi factori: lipsa unei igiene corespunzătoare, transpiraţia, produsele cosmetice, răceli ale ochilor etc.

Iată câteva remedii naturale care vă pot ajuta să scăpaţi de un urcior:

Ai nevoie de 5-6 astfel de plante. Se pun în apă fiartă şi se lasă 15 minute să infuzeze. Apoi, această licoare se poate bea. Cu ajutorul acestui remediu vei scăpa de urcior în 24 -48 de ore.

Ai nevoie de un şervet de bumbac pe care îl vei îmbiba într-o soluţie de acid boric (un sfert de linguriţă la o jumătate de pahar de apă fierbinte).

De asemenea, şi decoctul de muşeţel te poate ajuta să scapi de un urcior. Pune jumătate de linguriţă de flori de muşeţel în 200 de ml de apă clocotită şi lasă să infuzeze. Îmbibă în decoct un şervet de bumbac şi şterge ochiul afectat.

Mai există încă o varianţă prin care veţi putea scăpa de această problemă inestetică şi dureroasă. Ungeţi pleoapa care doare cu o felie de usturoi curăţat. Aceasta ar trebui să se facă cel puţin de 3 ori pe zi, timp de trei zile.

Un excelent remediu naturist pentru orjelete este şi cel cu ou fiert. Fierbe un ou, apoi scoate gălbenuşul şi albuşul fierbinte şi aplică la ochiul inflamat.

Acesta vă ajută să scăpaţi rapid şi de durerile provocate de urcior, dar şi să scăpaţi de el.

Spală ochiul afectat cu decoct de sunătoare şi în 2 zile acesta va fi doar o urâtă amintire.