Avantajele c─ârbunelui medicinal

2 jpg jpeg

Cunoscut ┼či sub denumirea de carbo activatus, carbo medicinalis, este un tip de carbon amorf ob┼úinut prin distilarea puternic─â a unor materiale ca lemn, anumite vegetale sau coji de nuc─â de cocos. Principala sa caracteristic─â fiind puterea sa mare de absorb┼úie find astfel un remediu accesibil ┼či util pentru multe probleme de s─ân─âtate.

Combate diareea

Dac─â ai f─âcut o asociere alimentar─â gre┼čit─â sau tranzitul t─âu are probleme ┼či te confrun┼úi cu un nepl─âcut episod diareic, dou─â pastile de c─ârbune medicinal sunt solu┼úia naturii pentru a te ajuta.

Mai ales c─â aceasta are ┼či capacitatea de a acumula acidul gastric, responsabilul pentru multe probleme digestive, mai ales dac─â suferi de gastrit─â.

├Ä┼úi albe┼čte din┼úii

Din┼úii t─âi sensibili ┼či-au pierdut din albulor lor natural ┼či frumos? O cur─â de trei s─âpt─âm├óni cu c─ârbune medicinal te va salva de procesul de albire f─âcut ├«n cabinetul stomatologului.

Procedura po┼úi s─â o repe┼úi de 2-3 ori pe ani ┼či asta presupune s─â dizolvi o lingur─â de pulbere de c─ârbune vegetal ├«n 100-150 de mililitri de lapte cald ┼či s─â bei acest amestec de dou─â ori pe zi.

Acest procedu este eficient ┼či ├«n cazul ├«n care te confrun┼úi cu problema respira┼úiei ur├ót mirositoare, tuse sau astm, ├«n acest caz po┼úi s─â ├«nlocuie┼čti laptele cald cu apa c─âldu┼ú─â.

Afl─â care sunt remediile naturiste pentru colesterolul m─ârit AICI

Uit─â de colesterolul m─ârit

Colesterolul mărit va deveni o amintire pentru tine dacă timp de o săptămână vei administra o pastilă de cărbune medicinal.

Chiar ┼či ├«n cazul ├«n care te confrun┼úi cu senza┼úia de balonare sau flatulen┼ú─â, acest remediu ├«┼úi st─â la dispozi┼úie, absorb├ónd instant gazele intestinale.

Adjuvant în chimioterapie

Administrarea sa intern─â te va ajuta ┼či ├«n cazul durerilor de cap permanente, a st─ârilor de somnolen┼ú─â, regurgita┼úie sau afec┼úiuni cardiace.

Efectele sale sunt benefice ┼či pentru a ajuta activitatea neuronal─â.

├Än ceea ce prive┼čte aplicarea sa extern─â, ├«n problemele de astm, se poate aplica pe abdomen ├«n zona ficatului o cataplasm─â cu c─ârbune medicinal ┼či ap─â.

Studiile au demonstrat administrat ├«n paralele cu curele de chimioterapie acesta trateaz─â tulbur─ârile de tranzit declan┼čate de acest proces ┼či amelioreaz─â tulbur─ârile biliare.