Citate motivaţionale contra depresiei

1 2 jpg jpeg

Citatele motivaţionale îţi pot ridica moralul atunci când eşti prăbuşit şi te poate lansa pe orbită atunci când simţi că ţi-a pierit inspiraţia!

Iată câteva super citate inspiraţionale care să te ajute!

„Succesul vine de obicei la cei care sunt prea ocupaţi să îl caute”–Henry David Thoreau.

„Dacă nu eşti dispus să rişti obişnuitul, va trebui să te mulţumeşti cu ceea ce este comun”–Jim Rohn .

„Apucă-te de o idee. Fă din acea idee viaţa ta – gândeşte-te la ea, viseaz-o, trăieşte din acea idee. Lasă-ţi creierul, muşchii, nervii, fiecare parte a corpului tău să se umple de această idee şi lasă orice altă idee deoparte. Aceasta este calea succesului”–Swami Vivekananda.

„Dacă eşti dispus să faci mai mult decât pentru ceea ce eşti plătit, la un moment dat vei fi plătit pentru mai mult decât ceea ce faci”–Anonim.

„De fiecare dată când vezi o persoană de succes, vezi numai reuşitele publice, niciodată sacrificiile private făcute pentru a le obţine”–Vaibhav Shah.

Supravieţuiesc cei care sunt receptivi la schimbare

„Speciile care supravieţuiesc nu sunt cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai receptive la schimbare”–Charles Darwin.

„Există două tipuri de oameni care îţi vor spune că nu poţi face nicio diferenţă pe lumea asta: cei cărora le este frică să încerce şi cei cărora le este teamă că vei reuşi” –Ray Goforth.

„Peste 20 de ani, vei fi mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de cele pe care le-ai făcut. Aşadar coboară pânzele. Navighează departe de portul sigur. Prinde vânturile alizee în pânze. Explorează. Visează. Descoperă”–Mark Twain.

„Primul motiv pentru care oamenii eşuează în viaţă este pentru că ascultă de prieteni, familie şi vecini” –Napoleon Hill.

„Ce ai încerca să faci dacă ai ştii că nu vei da greş?” –Robert Schuller.

Iubeşte ceea ce faci

„Mult din stresul pe care îl resimt oamenii nu vine din a avea prea multe de făcut. Vine din a nu termina ceea ce au început” –David Allen .

„Gândeşte-te la ceea ce ai, mai mult decât la ceea ce-şi lipseşte. Din lucrurile pe care le ai, selectează-le pe cele mai bune şi reflectează la cât de nerăbdător le-ai fi căutat dacă nu le-ai fi avut” –Marcus Aurelius.

„ntrebarea nu este cine îmi va da voie; este cine mă va opri” –Ayn Rand.

„Singura modalitatea de a face o treabă bună este să iubeşti ceea ce faci” –Steve Jobs.

2 png png

Eugen Popa este Trainer Personal şi Profesional. Sloganul său este Învaţă Creşte Dăruieşte. Eugen îşi împarte timpul între Cursurile pe care le susţine, consultaţii şi dezvoltare personală. Afli mai multe despre el dând click AICI.