Shania Twain: Secretul siluetei perfecte. Iată ce dietă a ţinut!

Să slăbești nu este niciodată ușor, iar atunci când celebritățile preferate încep acest proces și ard calorii cu succes, simțim admirație și suntem inspirați să facem la fel. Povetea despre pierderea kilogrmelor în plus, a cântăreștei Shania Twain este o astfel de poveste uimitoare care a motivat mulți oameni să aleagă alimente mai sănătoase și să slăbească.

A încercat dieta lichidă

Populara cântăreață și compozitoare a recurs la o dietă lichidă pentru a pierde în greutate. Pe lângă schimbarea dietei, ea s-a concentrat și pe antrenamentul sportiv pentru a rămâne în formă.

shania twain shutterstock 717614656 jpg

Artista nu se teme de îmbătrânire, dar are grijă să-și susțină corpul prin mișcare și alegeri alimenatare corecte. Foto: Shutterstock

Shania a dezvăluit că, de-a lungul timpului, s-a luptat mult cu greutatea. Ea a spus că nu era suficient de încrezătoare încât să meargă la plajă în costum de baie. Oamenii au observat transformarea ei uimitoare când a urcat pe scena din Londra a turneului „Queen of Me”.

Ea a spus că a vrut să își controleze greutatea, mai ales în timpul menopauzei.

O dietă lichidă a ajutat-o ​​foarte mult să slăbească și să țină la distanță problemele de sănătate. Potrivit cercetărilor, băuturile împreună cu o dietă cu restricții energetice pot ajuta la pierderea în greutate.

Deși Shania nu avea un plan de dietă specific, s-a asigurat că își menține corpul hidratat cu sucuri proaspete. Iată câteva lucruri pe care vedeta le face în mod regulat. 

Urmează o dietă lichidă strictă. Consumă shake-uri de proteine ​​cu spanac sau kale la micul dejun, pentru a se menține hidratată și pentru a o ajuta cu energie. Conform unui studiu, legumele sănătoase, în special legumele verzi, ca parte a dietei zilnice, pot ajuta la accelerarea procesului de pierdere în greutate și la ținerea la distanță a problemelor cardiovasculare.

Shania nu cedează unor gustări inutile. Ea mănâncă o singură masa pe zi și consumă gustări doar atunci când este nevoie. Ori de câte ori are poftă de gustări, are pregătită o cantitate mică de unt de arahide.

Untul de arahide, fiind o sursă bună de proteine, ajută la dezvoltarea mușchilor și la menținerea energiei. De asemenea, poate ajuta la controlul nivelului tensiunii arteriale și la controlul creșterii în greutate atunci când este consumat cu moderație.

Smoothie-urile sănătoase ale Shaniei sunt un amestec de avocado, lapte de nucă de cocos și măr, aceasta fiind  rețeta ei de preferată.

Când poftește la ceva revigorant, preferă să bea ciocolata neagră deoarece este plină de antioxidanți și alți nutrienți care pot ajuta la menținerea inimii sănătoase şi la gestionarea greutății.

Ea a mărturisit că ori de câte ori este într-un turneu, are un blender în camera ei de hotel pentru a face smoothie-uri proaspete de avocado.

Secretele ei de fitness

Shania adoră să joace tenis și pentru ea, terenul de tenis este sala de sport. Cântăreaţa face acest sport de trei până la cinci ori pe săptămână pentru a se menține în formă. Conform unui studiu, jocul de tenis oferă numeroase beneficii pentru sănătate: previne diabetul, problemele cardiace și, de asemenea, ajută la gestionarea greutății. În afară de aceasta, îmbunătățește funcția pulmonară, funcția cardiacă și sănătatea oaselor.

Când programul ei este aglomerat și nu are timp să joace tenis, iese la plimbare. Mersul pe jos este un exercițiu cardio excelent, care poate ajuta la reducerea stresului, la minimizarea riscului de accident vascular cerebral și la arderea grăsimilor.

De asemenea, călărește în mod regulat, pentru că o relaxează echitația.

Uneori, dieta și exercițiile fizice singure nu ajută la pierderea în greutate. Să fii fericit și fără griji este o necesitate atunci când dorești să slăbești.

Shaina știe bine acest lucru și acordă importanță somnului și sănătății mintale. Ea se trezește în jurul orei 6:30-7 dimineața în fiecare zi.

În plus, ea se concentrează pe somnul zilnic de frumusețe și a îmbrățișat schimbările care vin odată cu îmbătrânirea. Ea a spus că se simte confortabil în pielea ei și că fiind o femeie la spre 60 de ani, nu simte nevoia să se ascundă în spatele hainelor.

Istoria ei cu boala Lyme

În 2003, când Shaina a făcut o plimbare cu calul, a fost mușcată de o căpușă și a contractat boala Lyme. Ea a dezvăluit că s-a simțit destul de speriată când a început să se simtă amețită pe scenă și a crezut că va cădea.

Acest incident nefericit i-a afectat și vocea. Se temea că își va pierde vocea melodioasă pentru totdeauna. După 6 sau 7 ani de la incident, medicul ei a descoperit că a suferit leziuni ale nervilor corzilor vocale, cauzate de boală.

Ea a suferit operații pe corzile vocale și a beneficiat de ajutorul unui terapeut pentru a-și recupera vocea.

Boala Lyme este o boală transmisă de căpușe, cauzată de bacteria Borrelia burgdorferi. Simptomele sale includ febră, dureri de cap, oboseală, dureri musculare și dureri articulare.

Depășirea bolii a făcut-o să fie mult mai atentă a tot ce înseamnă sănătate.

Planul de slăbire al lui Shania Twain include răsfăț cu legume verzi în fiecare zi, hidratare, trezitul devreme și mersul la plimbare. Ea a slăbit peste 20 de kilograme și a îmbrățișat cu încredere acest stil de viață strict, deoarece, în cazul ei, a avut rezultate. Ea este dovada că nu trebuie să faci întotdeauna un antrenament riguros pentru a pierde în greutate, poți începeți cu o dietă sănătoasă și curată și antrenament regulat pentru a pierde în greutate.

Pașii mici, dar constanți te pot conduce spre a fi în formă și sănătos.

Sursa: Pinkvilla