Semnele care iti spun ca esti intoxicata cu mucegai. Mergi urgent la medic daca le ai

1 semnele astea iti spun ca esti intoxicata cu mucegai mergi urgent la medic daca le ai azj5 jpg jpeg

Nu poti sa-l vezi sau sa il mirosi, insa ar putea aparea la tine in casa si sa fie exact motivul pentru care te simti rau. Intoxicatia cu mucegai este foarte periculoasa.

Mucegaiul este format din mai multe tipuri de ciuperci care cresc in filamente si care se reproduc prin spori mici care sunt invizibili ochiului uman. Apare in locuri umede si calde. Mucegaiul poate aparea in baie, in capul de dus sau pe tavan. Se poate atasa de pantofi, haine, animale, covor, carti si mobila, poate circula in sistemul ventilator.

In plus, mucegaiul produce chimicale toxice, numite micotoxine, prezente pe sporii eliberati in aer.

Toxicitatea mucegaiului poate duce la Sindromul Raspunsului Inflamator Cronic, o boala provocate de bitoixne. Iata care sunt semnele care ar trebui sa te puna pe ganduri:

- Probleme cu memoria, probleme de concentrare - Oboseala, slabiciune si oboseala dupa sport - Crampe musculare, dureri musculare si de articulatii - Ameteala - Dureri de cap - Sensibilitate la lumina, ochi rosii si vedere in ceata - Probleme cu sinusurile, tuse, probleme de respiratie - Tremur - Vertigo - Dureri de nervi - Durere abdominala, ameteli, diaree, pierderea apetitului - Gust metalic - Crestere in greutate in ciuda eforturilor de a slabi - Transpiratii nocturne - Sete excesiva - Urinare frecventa - Socuri electrostatice

Pentru a lua masuri, cauta urme de mucegau la tine acasa si incearca sa scapi de el. Mergi apoi la doctor pentru tratamentul simptomelor.