Proceduri speciale de radioterapie la Centrul Oncologic SANADOR

1 radioterapie externa sanador jpg jpeg

Centrul Oncologic SANADOR pune la dispozi┼úia pacien┼úilor o gam─â complet─â de servicii moderne ┼či integrate pentru managementul cancerului: diagnostic, tratament, dar ┼či urm─ârirea evolu┼úiei bolii ├«n urma tratamentului.

Serviciile Centrului Oncologic SANADOR pot fi accesate ├«n sistem ambulatoriu dar ┼či prin spitalizare de zi ┼či continu─â: servicii de oncologie medical─â, chimioterapie, radioterapie (radioterapie extern─â, stereotaxie, brahiterapie), medicin─â nuclear─â (radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT), cu ajutorul celor mai performante echipamente ┼či tehnologii medicale ┼či al unei echipe medicale cu rezultate ┼či experien┼ú─â remarcabile ├«n domeniu.

Radioterapia, o metod─â terapeutic─â frecvent recomandat─â ├«n cancer, utilizeaz─â radia┼úia ionizant─â, singur─â sau ├«n combina┼úie cu alte metode terapeutice, pentru a distruge celulele canceroase sau pentru a le ├«ncetini cre┼čterea. Aceast─â metod─â de tratament poate fi folosit─â pentru vindecarea bolii, preven┼úia recidivei, stoparea r─âsp├óndirii celulelor tumorale ├«n corp, dar ┼či pentru ameliorarea simptomelor bolii.

Radioterapia extern─â este realizat─â la SANADOR cu ajutorul acceleratoarelor Varian: TrueBeamSTxHighDefinition┼či TrueBeam.

Stereotaxia este o tehnic─â special─â de radioterapie avansat─â, prin care se administreaz─â doze mari, semnificative de radia┼úie, cu o precizie extrem─â, ├«ntr-o singur─â ┼čedin┼ú─â sau ├«ntr-un num─âr limitat de frac┼úii, la nivelul tumorilor de mici dimensiuni, ob┼úin├ónd distrugerea acestora prin necroza celulelor neoplazice.

Brahiterapia (sau radioterapia intern─â) este o abordare terapeutic─â modern─â, prin care se administreaz─â ┼úintit o doz─â mare de radia┼úii, folosind cantit─â┼úi foarte mici de material radioactiv, ├«ntr-un timp scurt, asupra unei zone bine delimitate. Astfel, sunt distruse doar celulele maligne, iar structurile s─ân─âtoase din organism sunt protejate.

Brahiterapia (radioterapia internă) se realizează, de asemenea, cu un echipamentVarian: GammaMedPlusiX. Varian este recunoscut ca lider de piaţă în producţia echipamentelor medicale de radioterapie.

La Centrul Oncologic SANADOR, procedurile de radioterapie externă se realizează în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii pot beneficia de serviciile medicale fără plăţi suplimentare, în baza trimiterii de la medicul oncolog.

Detalii complete ┼či program─âri se pot ob┼úine prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop.