Oferta de implant dentar achitat in rate fara dobanda

1 implant dentar cabinetstomatologicsector2 ro jpg jpeg

Ingrijirea corespunzatoare a danturii nu mai necesita amanare din motive financiare, datorita faptului ca pacientii au acum la dispozitie o oferta de implant dentar care presupune achitarea serviciilor in rate fara dobanda!

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuireadintilorpierduti sau cu probleme, avandpotentialul de a dura o viata. Desigur, la fel ca orice interventie care implica tehnologie de ultima generatie si serviciile unor medici stomatologi calificati, implantul dentar nu este un serviciu ieftin, ci mai degraba o investitie pe termen lung. De aceea, stabilirea unui plan rezonabil de plata este o necesitate pentru foarte multipacienti. Din fericire, Elveto Dent, o clinica stomatologica din sector 2, vine in intampinarea nevoilor pacientilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a achita implantul dentar in rate fara dobanda.

Elveto Dent este o clinica dentara cu experienta bogata, de peste 17 ani, oferind in tot acest timp servicii de excelenta in chirurgie, implantologie, estetica dentara, ortodontie, protetica si endodontie. Experienta vasta a medicilor este dublata de folosirea celor mai noi instrumente si aparate din domeniul stomatologiei.

Ce presupune oferta de implant dentar?

Clientii Elveto Dent, care detin si un card de credit emis de Banca Comerciala Romana pot beneficia de programul de plata in 12 rate fara dobanda, folosind cardul special. Oferta este valabila atat pentru lucrarile de implantologie, cat si pentru interventiile chirurgicale. Astfel, pe langa faptul ca pacientii clinicii stomatologice se bucura de un pret mai mult decat avantajos pentru un implant dentar complet, adica 1950 de lei, acesta poate fi achitat in decursul unui an intreg.

La Elveto Dent oferta de pret include absolut tot planul de interventie: consultatie, anestezie, incizie, inserarea implantului si a surubului de acoperire, sutura, bontul protetic si coroana ceramica. Toate aceste interventii se realizeaza in cele mai bune conditii de siguranta si folosind aparatura de ultima generatie.

Pacientii au la dispozitie mai multe tipuri de implant dentar

Majoritatea pacientilor cu implant dentar au nevoi diferite. Din acest motiv, recomandarea tipului de implant dentar este facuta de catre medic. Acesta ia in calcul mai multe aspecte in momentul consultatiei, precum zona care necesita implant, dar si calitatea osului pacientului. Indiferent de situatie, pacientiiElveto Dent beneficiaza de implanturi dentare de calitate superioara, produse de lideri in domeniul implantologiei, din Elvetia, Israel, Germania si SUA. Acestea sunt: Nobel Biocare, Alfa Gate, Alpha-Bio, Paltop, Bredent si Zimmer.

In concluzie, pacientii care doresc sa isiimbunatateascasanatatea orala si calitatea vietii, atat din punct de vedere functional, cat si estetic, pot avea acces la cele mai bune servicii din domeniu, multumita planului tarifar care permite achitarea serviciilor in 12 rate faradobanda. Oferta este atractiva atat pentru persoanele active in campul muncii, cat si pentru pensionarii carora le este dificil sa plateasca astfel de servicii integral.

Tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa contacteze clinica Elveto Dent, prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe site-ul CabinetStomatologicSector2.ro. Pacientii pot primi telefonic toate informatiile de care au nevoie, stabilind ulterior o consultatie cu medicul specialist.