Iată cum şi când să consumi mere pentru a slăbi!

Merele sunt una dintre cele ieftine și cele mai bune opțiuni pentru o dietă sănătoasă de slăbit, deoarece acest fruct este încărcat cu nutrienți.

 Mulți nu sunt conștienți de faptul că merele ajută la promovarea pierderii în greutate, fiind în mod natural sărace în calorii.

1 mere slabit jpg jpeg

 Zaharurile naturale din mere ajută, de asemenea, la reducerea poftelor și reprezintă principalul mecanism de pierdere în greutate. Este, de asemenea, bogat în fibre, care te ajută să mănânci mai puțin, fiind în primul rând sățioase.

Iată cum le poți consuma pentru a pierde în greutate.

Ca o gustare cu proteine

Una dintre modalitățile de a mânca mere când ești la dietă este să-l combini cu unt de arahide sau brânză, făcându-l o gustare sățioasă. Optează pentru proteine sănătoase cum ar fi untul de arahide, și evită consumul de brânză grasă cu mere. De asemenea, poți adăuga felii de măr în bolul cu ovăz.

La masa de dimineață

Începe ziua cu un mic dejun delicios și hrănitor, care te ajută să stabilești tonul pozitiv al zilei. Vei avea mai puține șanse să experimentezi simptomele săritului peste mese, deoarece cu un consum de măr proaspăt dimineața, vei fi plin de energie. Poți să amesteci merele cu smoothie-uri sau să le consumi în fiecare zi, proaspete.

Incluse în felul de mâncare principal

Merele sunt, de asemenea, parte din mâncăruri savuroase, ceea ce creează posibilități nesfârșite de combinații de arome și texturi care fac ca papilele tale gustative să aibă o experiență delicioasă. Îl poți prepara alături de carne de porc și ceapă, poți să-l folosești în rețete de pui cu curry sau chiar în sandvișuri de curcan.

În desert

Mărul este un salvator pentru cofetari, deoarece dulceața din acest fruct suculent este sănătoasă și în cantitate potrivită. Prin urmare, optează pentru sos de mere în loc de zahăr, deoarece este o opțiune mai bună, care îți oferă mai puține calorii. Sau poți găti pur și simplu tarte mici cu mere, care sunt ușoare pentru diestie și sănătoase.

Înainte de masă

Pentru a pune capăt poftelor ronțăie un măr înainte de masa. Vei mânca apoi doar o cantitate necesară de alimente, evitând supraalimentarea. Bogate în fibre și antioxidanți, merele sunt cea mai bună opțiune înainte de masă pentru a-ți lua rămas bun de la poftele care favorizează îngrășarea.

Sursa: Times India