Iată care sunt hainele în care nu ar trebui să dormi!

Care sunt articolele de îmbrăcăminte dăunătoare pentru tine, dacă le porți noaptea? Medicul Deborah Lee explică de ce ar trebuie să evităm anumite haine pentru a nu afecta calitatea somnului și a preveni probleme de sănătate.

Șosetele

Experta a spus: „Purtarea șosetelor în pat poate afecta circulația sângelui. De aceea, dacă este neaparat să le porți, alege unele cu un număr mai mare, care nu opresc circulația.”

image

Șosetele pot purta, de asemenea, bacterii precum E.coli. De aceea, să urci în pat cu aceleași șosete pe care le-ai purtat toată ziua va crește riscul de infecții, avertizează expertul.

Lenjerie initmă

Lee a spus: „Nu există niciun motiv să porți lenjerie în pat, în special chiloți”.

Ea a spus că nu numai că acest lucru poate fi inconfortabil, dar poate duce și la mai multă umiditate în zona intimă, crescând riscul de înmulțire a bacteriilor și de infecții.

Pijamale strâmte sau colanți

Expertul a spus: „Asemenea s șosetelor, îmbrăcămintea strâmtă poate restricționa circulația și fluxul sanguin, ceea ce duce la un somn mai prost și disconfort care te poate trezi.

„Cu cât îmbrăcămintea este mai strâmtă, cu atât este mai puțin probabil să dormi bine, ceea ce înseamnă că este posibil să nu odihnești.”

De asemenea, dr. Lee a sfătuit: „Dacă purtați pijamale, evitați materialele de tip fleece, care încălzesc și optați pentru ceva din bumbac.”

Sursa: Express