Noul tensiometru OMRON M3 IT aduce în România tehnologiile Easy High BP Alert şi Bi-LINK (P)

1 2 jpg jpeg

Monitorizarea tensiunii arteriale in mod regulat si semnificatia rezultatelor obtinute sunt extrem de importante pentru obtinerea unui diagnostic si a unui tratament corect.

Un avantaj pe care tensiometrul OMRON M3 IT il are fata de alte tensiometre consta in faptul ca pacientul este avertizat referitor la cresterea valorilor tensionale prin sistemul de LED-uri colorate Easy High BP Alert. In cazul unor valori tensionale crescute LED-urile lumineaza in portocaliu si astfel pacientul stie ca are un puseu hipertensiv, sau ca “maxima” ori “minima” sunt mari.

Noul tensiometru M3 IT de la OMRON are in dotare manseta Easy Cuff cu o circumferinta de 22-42 cm, care, prin dimensiunile generoase, poate fi utila unor categorii largi de pacienti. Tensiometrul OMRON M3 IT este proiectat pentru a fi conectat, prin port USB, la aplicaţia online Bi-LINK. Bi-LINK este prima platformă informatică din lume cu marca CE, care oferă unei persoane posibilitatea de a-şi gestiona şi monitoriza sănătatea, dar şi o imagine de ansamblu a evoluţiei acesteia.

Fiecare dintre noi poate fi în contact permanent cu datele furnizate de aplicaţia

, dacă este posesorul unui PC sau laptop, al unei tablete sau al unui smartphone.

Utilizatorul poate vizualiza tendinţa evolutivă a mai multor parametri: greutate, mişcare, TA, puls, glicemie, ţesut adipos visceral, ţesut adipos somatic, masă musculară, IMC, rata metabolismului bazal, etc.

Într-o manieră placută şi intuitivă platforma

facilitează accesarea datelor oricând şi oriunde, corelarea semnificativă a informaţiilor, fixarea de ţinte personale în cadrul planurilor de sănătate, atingerea obiectivelor propuse şi susţine motivaţia pentru realizarea lor.

Principalele caracteristici tehnice ale tensiometrului OMRON M3 IT sunt:

• Tensiometru de braţ

;

- precizie şi repetabilitate deosebite demonstrate prin testări independente efectuate de institute specializate şi medici acreditaţi;

- asigură, prin umflarea specifică a manşetei, o determinare a presiunii arteriale precisă şi confortabilă;

a manşetei pe braţ;

pentru avertizare în cazul hipertensiunii arteriale;

;

;

corpului în timpul determinării;

pentru doi utilizatori diferiti;

• Manseta

, cu circumferinţa de 22-42 cm ce poate fi utilizată de

.

Monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu cu tensiometrul OMRON M3 IT este extrem de precisă şi simplu de realizat. Tensiometrul OMRON M3 IT poate fi achiziţionat din farmaciile Sensiblu, Help Net, Dona, Catena, Belladona, Richter, cât şi din farmacii independente, magazine de tehnică medicală sau magazine online.

În România, produsele OMRON sunt marketate şi comercializate de S.C. Med.Co (Medical Company) S.R.L, unic reprezentant oficial al concernului OMRON Healthcare, lider mondial în producţia şi vânzarea dispozitivelor medicale de uz personal şi profesional.