Care sunt avantajele investigaţiei RMN 3 Tesla?

1 rmn sanador jpg jpeg

Precizia informaţiilor furnizate de examenul imagistic prin rezonanţă magnetică (RMN) are o importanţă deosebită pentru stabilirea unui diagnostic corect şi, mai departe, pentru managementul corect al oricărei patologii.

Rezoluţia înaltă a imaginilor achiziţionate prin rezonanţă magnetică permite medicilor să identifice orice modificări structurale apărute în organism, să diagnosticheze precoce diverse afecţiuni, unele cu prognostic grav, şi să stabilească cea mai bună conduită terapeutică pentru fiecare caz în parte.

Examinarea imagistică prin rezonanţă magnetică este neinvazivă, neiradiantă şi permite vizualizarea în mai multe planuri a diferitelor organe şi ţesuturi ale organismului uman.

De ce RMN 3 Tesla?

Există mai multe tipuri de echipamente RMN, însă cele mai performante la ora actuală, pentru utilizare în clinică, sunt cele dotate cu magnet puternic, de 3 Tesla. Pentru adevărata performanţă în imagistica medicală, este necesar însă ca aparatele să fie dotate cu software avansat, cu antene şi accesorii specifice, iar rezultatele să fie interpretate de medici bine pregătiţi, cu multă experienţă.

Echipamentul RMN Siemens Magnetom Skyra 3T de la Spitalul Clinic SANADOR este cel mai puternic şi sofisticat scanner al corpului uman aprobat pentru uz clinic. Acest sistem de scanare oferă imagini de înaltă rezoluţie, timp de examinare redus şi diminuează semnificativ nivelul de stres pentru pacient.

Avantajele examenului RMN 3T

Avantajele examenului imagistic RMN 3T includ:

  • timp de examinare mult redus faţă de examinările RMN cu magneţi de putere inferioară;
  • imagini cu rezoluţie înaltă şi de calitate superioară;
  • datorită puterii câmpului magnetic şi a tehnologiilor avansate, RMN 3T permite identificarea celor mai fine leziuni din corp, chiar şi a celor cu dimensiuni de 2 mm;
  • posibilitatea detalierii pe segmente, fără ca pacientul să fie repoziţionat sau reexaminat;
  • RMN 3T permite examinarea unei categorii extinse de pacienţi: copii, pacienţi în stare critică, persoane obeze (masa rezistă la o greutate de până la 250 kg);
  • echipamentul are o deschidere de 70 cm, astfel că pacienţii se simt mai confortabil, senzaţia de claustrofobie şi sentimentul de anxietate fiind reduse.

Discount pe timpul nopţii, la Spitalul Clinic SANADOR

Până la finalul lunii decembrie, beneficiezi de 15% discount la examinările RMN efectuate cu echipamentul de ultimă generaţie Siemens Magnetom Skyra 3 Tesla de la Spitalului Clinic SANADOR în timpul nopţii,  în intervalul orar 00–05.

Află mai mult şi solicită o programare la tel. 021.9699, Call Center disponibil nonstop, sau pe site: https://www.sanador.ro/discount-rmn-noaptea?utm_source=ClickSanatate