Care este cel mai fericit semn zodiacal în 2023?

Unii oameni nu lasă niciodată viața să-i doboare. Acești oameni  sunt veseli, pregătiți cu un zâmbet și o glumă, chiar și în situații care pe alții i-ar dărâma.

Nu contează dacă au de-a face cu probleme serioase la serviciu sau stau într-o coadă aglomerată la aeroport, nu par să fie niciodată într-o dispoziție proastă. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce acești oameni sunt atât de mulțumiți, află că ar putea fi scris în stele.

fericire jpg

Descoperă cele mai fericite semne zodiacale, în 2023, potrivit Yahoo Life. Foto: Shutterstok

Săgetător

Săgetătorii au o perspectivă pozitivă și o dragoste pentru aventură, ceea ce îi ajută să rămână zâmbitori și deschiși către noi experiențe. „Optimismul alimentează fericirea, iar Săgetătorii sunt așa”, spune astrologul Tara Bennet, citată de Yahoo Life. „Ei văd întotdeauna paharul ca fiind pe jumătate plin”. Săgetătorii adoră să facă lumea să râdă și fac acest lucru spunând glume inteligente pentru a ridica moralul tuturor.

Astroloaga Tara Benett spune că bună dispoziție provine din faptul că sunt „conduși de Jupiter, planeta pe care astrologii o asociază cu norocul”. Această plasare duce la optimismul „deseori câștigat din circumstanțe norocoase din viață, poate pentru că ei cred că viața este bună și au încredere că totul va fi bine”. Sunt entuziaști, inteligenți și amuzanți, ceea ce aduce beneficii și oamenilor de care sunt înconjurați, nu doar lor.

Leu

Leii sunt optimiști și se bucură de momentele de relaxare ale vieții. „Ei au sentimentele la vedere și vor să-și răspândească propria bucurie celor din jur”, explică Bennet. Vor munci din greu pentru a găsi fericirea și vor ca prietenii și familia lor să experimenteze aceeași bucurie. Deși uneori au reputația că au nevoie de atenție, folosesc acest lucru în avantajul lor pentru a se distra. De fapt, dorința lor de a fi în centrul atenției în orice moment duce la încredere și la jovialitate. „Ei sunt indivizi încrezători în sine, care cred din toată inima în ei înșiși și în capacitatea lor de a reuși în orice aleg să facă în viață”. Pentru că sunt atât de carismatici, dispoziția lor solară conduce la o popularitate naturală.

Berbec

Acest semn de foc pasionat și încrezător este cel mai fericit atunci când i se permite să fie la conducere. Atitudinea lor de lider înseamnă că prosperă cu adevărat doar atunci când sunt în fruntea grupului. „Acești oameni independenți, automotivați și dinamici știu ce vor și vor face ceea ce este necesar pentru a-l realiza”, spune astroloaga.

Pentru că sunt atât de încrezători, „nu sunt influențați de regulile, ideile sau dorințele altora, astfel încât  se pot concentra pe ceea ce îi face fericiți”. Sunt plini de energie, ceea ce le face ușor să-și atingă obiectivele.

Balanța

Balanța face totul pentru găsirea armoniei și echilibrului. Pentru a-și menține mulțumirea, Bennet spune că „evită confruntările și situațiile care îi vor dezamăgi și vor crea un mediu fără drame și stabil”. Chiar dacă nu sunt în mod deschis veseli, vor fi mulțumiți. „Balantele sunt recunoscătoare și fericite când vine vorba de a-și acorda timpul și ajutorul celor care au nevoie”, spune astrologul Linda Berry, Centrul de Descoperire Spirituală, care atribuie acest lucru faptului că este o sodie condusă de planeta Venus. „Personalitatea lor idealistă împrumută dorința de a-i sluji și de a-i face pe ceilalți fericiți în orice mod pot, mai ales când este vorba de relații apropiate”. Găsirea unui echilibru nu înseamnă doar că sunt fericiți, înseamnă că și toți cei din jurul lor sunt fericiți

Pești

Peștii sunt cunoscuți a fi bureți emoționali, ceea ce înseamnă că absorb energia oamenilor din jurul lor. Din această cauză, își caută prieteni veseli. Bennet îi numește pe Pești „un amestec de emoții, care atunci când sunt înconjurați de oameni pozitivi, absoarb bucuria și energia”.

Atâta timp cât sunt înconjurați de prieteni pozitivi, vor crede că paharul este pe jumătate plin. Spre deosebire de tovarășii lor din zodia Rac, ei nu au ranchiună. Deci, chiar dacă ceva sau cineva îi supără, starea le va trece imediat.

Gemeni

Gemenii știu că fericirea este o alegere și o aleg de fiecare dată. Bennet descrie acest semn de apă iute la minte ca fiind „plin de entuziasm și emoție”. Acest semn este curios, interesat de tot și de toată lumea, fiecare zi noua este o nouă aventură.

Scopul lor este să stabilească relații, așa că „au un puternic simț al conștientizării și o abilitate ascuțită de a comunica, ceea ce îi face foarte inteligenți și distrași”. Pentru că sunt mereu în mișcare, nu sunt obsedați de probleme și nu rămân blocați în trecut. Gemenilor le place să zâmbească și să râdă, ceea ce îi face plăcuți.

Citește și Ce oferă mai multe beneficii? O baie sau un duș?