Beneficiile tehnologiei laser în tratamentele de albire dentară

1 m chivu 2 jpg jpeg

Un zâmbet frumos înseamnă în primul rând un zâmbet sănătos.De aceea, dacă tehotărăşti să recurgi la un tratament de albire, este bine să iei în calcul beneficiile fiecărui tip de tratament, dar şi eventualele riscurila care te expui.

Albirea dentară se poate face atât acasă, cât şi la cabinet. Dacă optezi pentru un tratamente de albire profesională domiciliară, vei primi de la medicul tău dentist un kit special de albire pe care îl vei folosi conform unor indicaţii precise. Acest tratament durează, de obicei, mai mult, dar rezultatele sunt vizibile pe termen mai lung.

Dacă însă vrei să obţii rezultate rapide, optează pentru un tratament de albire profesională efectuat în cabinetul stomatologic. Medicul dentistva folosisubstanţe pe bază de peroxid de hidrogen împreună cu o lampă de fotopolimerizare, cu ajutorul cărora va îndepărta pigmentaţiile inestetice.

Tehnologia modernă permite înlocuirea lămpii cu laserul stomatologic, acesta având rezultate mult mai bune pe termen lung.Studiile arată că expunerea timp de mai mult de 10 minute la substanţa de albire poate duce la deshidratarea severă a smalţului şi la sensibilitate dentară.Tratamentele de albire realizate cu ajutorul laserului elimină această neplăcere, deoarece expunerea la substanţa activă este de numai 8 minute.

Află care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi înaintea unui tratament de albire şi care sunt situaţiile în care nu poţi opta pentru acest tratament: https://www.sanador.ro/blog/albirea-dentara?utm_source=clicksanatate.ro&utm_medium=articol&utm_campaign=albirea_dentara&utm_term=octombrie