Afecţiunile cardiologice sunt diagnosticate şi tratate cu cel mai performant angiograf din sud-estul Europei, la SANADOR

1 sala angiografie spitalul clinic sanador jpg jpeg

Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din România, oferă acces pacienţilor săi la servicii medicale de înaltă performanţă asigurate de echipe medicale de elită, la standarde internaţionale, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii medicale.

Philips Azurion 7, cel mai performant angiograf din sud-estul Europei, se regăseşte în portofoliul de echipamente medicale de elită SANADOR încă din anul 2017 şi reprezintă cea mai recentă generaţie de platformă terapeutică ghidată imagistic, asigurând o reducere a dozei de iradiere cu 50% în domeniul cardiologiei şi 70% în domeniul vascular, precum şi o înaltă calitate a imaginii.

Prin soluţiile de ghidare utilizate, Azurion 7 oferă medicului posibilitatea stabilirii diagnosticului şi abordării soluţiilor terapeutice miniminvazive de înaltă complexitate din domeniul cardiologiei intervenţionale, electrofiziologiei, chirurgiei vasculare, dar şi în domeniul neurochirurgiei şi oncologiei. Printre afecţiunile evaluate şi tratate se numără aritmiile maligne (fibrilaţie atrială, flutter atrial), bolile vasculare severe de la nivelul circulaţiei cerebrale (accidente vasculare cerebrale, malformaţii arteriovenoase, anevrisme cerebrale), bolile vasculare cardiace (angină pectorală, infarcte miocardice), valvulopatiile (stenoză aortică,regurgitare mitrală), suferinţe vasculare aortice (anevrism de aortă; disecţie de aortă) şi arteriopatii periferice.

Angiograful Azurion 7oferă acces pacienţilor la intervenţii mai sigure, cu timp operator redus, mai puţine complicaţii şi recuperare rapidă, fie că este vorba despre endoproteză de aortă, implantare de valvă cardiacă sau tratament intervenţional la nivelul vaselor cerebrale.

Departamentul de Cardiologie intervenţională din cadrul Spitalului Clinic SANADOR dispune de două săli echipate modern, cu tehnologii şi dispozitive de ultimă generaţie, în care se desfăşoară procedurile din Laboratorul de Cateterism cardiac, respectiv din Laboratorul de electrofiziologie.

Cu ajutorul echipamentelor de top şi al unei echipe medicale de renume, cu numeroase stagii de pregătire, vastă experienţă şi rezultate de succes, la Spitalul Clinic SANADOR se pot efectua o gamă complexă de proceduri de diagnostic şi tratament:

  • coronarografii, ventriculografii, arteriografii;
  • angioplastii cu balon şi stent, angioplastie percutană cu stent cu tromboaspiraţie în infarctul miocardic acut;
  • angioplastie coronariană pentru leziuni cronice;
  • implantarea transcateter a valvei aortice– TAVI;
  • repararea endovasculară a anevrismului de aortă – EVAR;
  • tratamentul endovascular al anevrismului de aortă toracică – TEVAR;
  • închiderea defectului septal atrial şi a foramenovale patent;
  • implantări de stimulatoare şi de defibrilatoare cardiace;
  • sisteme de resincronizare;
  • ablaţii şi studii de electrofiziologie.

Descoperă Departamentul de Cardiologie intervenţională din cadrul Spitalului Clinic SANADOR.