Măsuţă de înfăşat – un accesoriu util pentru confortul tău şi al bebeluşului

1 2 jpg jpeg

Ţinând cont de faptul că, până începe să meargă la oliţă, bebeluşul trebuie schimbat o dată la 3 ore (ceea ce implică şi alte operaţiuni, precum îmbăierea şi dezbrăcarea repetitivă), o masă de înfăşat se dovedeşte a fi un ajutor de nepreţuit în „muncă” de părinte.

Cum alegi măsuţă de înfăşat

Deşi pe piaţă se găsesc o mulţime de oferte cu tot felul de modele de mese de înfăşat, când faci alegerea respectivă trebuie să ţii cont de câteva aspecte de baza, cum ar fi dimensiunea mesei (să ai spaţiu suficient pentru acest obiect de mobilier), materialul din care este fabricată, calitatea blatului, accesorii şi preţ.

1.Dimensiunea mesei de înfăşat

Fiecare mămică ştie mai bine care sunt nevoile sale după naştere şi ce model de masă de înfăşat i se potriveşte. Fie că este vorba de o masă înalta, care să te ajute să nu stai foarte mult aplecată, sau de una care se poate aşeza deasupra căzii pentru adulţi.

2. Materialul din care este confecţionată masă de înfăşat şi calitatea blatului

Măsuţă de înfăşat trebuie să aibă o structura uşoară şi rezistenţă deopotrivă, iar salteaua care acoperă blatul se recomandă să fie confecţionată din materiale imperbeabile, uşor de curăţat. BabyPlus.ro a ţinut cont de aceste dorinţe ale mămicilor, oferind astfel seturi fabricate din materiale de calitate, sigure şi confortabile, băiţa celui mic devenind o plăcere atât pentru părinţi, cât şi pentru copii.

3. Accesoriile unei mese de înfăşat

Pentru multe mămici o alegere inspirată s-a dovedit a fi masă de înfăşat multifuncţională, cu cădiţă detaşabilă, furtun de scurgere, savonieră, sertare şi roţi pentru manevrare.

4. Preţul mesei de înfăşat

Preţul unei mese de înfăşat porneşte de la 349 de lei (un model simplu) şi poate ajunge la 995 lei (un model tip comodă cu sertare) . Dacă spaţiul nu îţi permite să achiziţionezi un asemenea accesoriu sau călătoreşti mult cu bebeluşul , poţi face o altă alegere, la fel de utilă – o saltea specială pentru înfăşat.