7 alimente care trebuie evitate în timpul alăptării

1 2 jpg jpeg

Suntem adulţi şi corpurile noastre sunt mai puternice, însă, uneori, nu am observat nici un efect rău, dar copiii le pot simţi. Unii copii devin prea nervoşi sau simt disconfort în stomacul lor. Trebuie să acordaţi întotdeauna atenţie la ceea ce mâncaţi, deoarece unele alimente pot provoca alergie la copilul dumneavoastră. Aruncaţi o privire la lista de alimente pe care ar trebui să le evitaţi atunci când alăptaţi: 1. Nuci

Nucile sunt unul dintre produsele cele mai alergice, astfel încât acestea sunt extrem de periculoase chiar şi pentru unii adulţi. Dacă aţi mâncat deja unele alimente cu nuci, încercaţi să vă daţi seama de unele simptome alergice, inclusiv erupţii cutanate şi durere de burtă. Dacă aţi observat oricare dintre ele, asiguraţi-vă ca vorbiţi cu medicul dumneavoastră. Trebuie să ştiţi că multe alergii încep de la primele luni după naştere şi se pot provoca prin consumul de alimente nepotrivite. Încercaţi să le evitaţi şi să simplificaţi viaţa dvs şi a copilului.

Acesta este o surpriză pentru multe femei, pentru că nu ştiu că peştele poate fi periculos pentru un copil care este alăptat. Principalul motiv este mercurul. Asiguraţi-vă că evitaţi să mâncaţi rechin, ştiucă. De asemenea, ar trebui să evitaţi feluri de mâncare cu peşte-spadă. Cel mai grav efect pe care bebeluşul îl poate obţine de la lapte, dacă mâncaţi aceste feluri de peşte, este întârzierea de dezvoltare. Aceasta nu înseamnă că ar trebui să uitaţi definitiv de mâncarea cu peşte, doar incercati sa mancati somon sau creveti.

Aici ne referim la legume care aduc o stare de disconfort pentru amândoi. Chiar dacă nu vă balonaţi, dupa ce mâncaţi ardei, varză, broccoli şi alte legume cu fibre, copilul dvs poate avea o reacţie de disconfort după masă. De asemenea, ar trebui să încercaţi să evitaţi fasolea.

Ce simtiţi atunci când beţi o cafea sau alte băuturi cu cafeină? Deveniţi mai energici şi nu vă mai este somn. Ei bine, aceste băuturi îl fac copilul dvs să se simtă la fel. Doar imaginaţi-vă ce înseamnă pentru un copil mic, când beţi cafea de mai multe ori pe zi. Dar cafeaua nu este singura băutură care are cofeină, ar trebui să evitaţi energizantele şi sucurile acidulate. Acestea fac copilul să devină agitat. Dacă nu le puteţi evita pe toate, încercaţi doar să beţi mai puţin decât de obicei. De exemplu, nu beţi cafea de mai multe ori într-o zi.

Află mai multe sfaturi pe bewoman.ro