A fi sau nu un partener extraordinar, mai ales din punct de vedere sexual, ţine nu doar de chimia dintre tine şi persoana iubită, ci şi de cunoaşterea fanteziilor ei şi de aplicarea unor trucuri care fac diferenţa dintre o relaţie de durată, de calitate şi una sortită eşecului.

Apr ecierea preludiulu i

Pentru a fi un partener sexual apreciat, e important să nu uiţi că unul dintre cele mai importante organe sexuale este creierul.

Profită de acest detaliu pentru a începe preludiul cu mai mult timp înainte chiar de a te întâlni cu cel drag, telefonându-i sau trimiţându-i mesaje menite să-l pregătească.

Dacă tot nu are starea necesară nu sări peste preludiu şi acordă-i importanţa cuvenită.

Curiozitatea

În secret, cu siguranţă fiecare doreşte să iasă din rutină şi să fie surprins.

Un bun partener sexual îşi aminteşte de acest lucru, răsfaţă şi ia prin surprindere pe cel drag cu o poziţie sexuală diferită sau cu propunerea de a vă desfăşura într-un loc inedit.

Secretele lui? Ştie gusturile celuilalt, e curios să-i afle fanteziile şi e receptiv la destinuirile lui.

Renunţarea la g ândurile care te distrag

Dacă îţi laşi gândurile să fugă la treburile care ţi-au rămas de făcut la serviciu sau la problemele zilnice, începi să te detaşezi şi să devii absent în dormitor.

Încearcă să-ţi menţii concentrarea, chiar dacă traversezi o perioadă stresantă. Un truc pentru a reuşi asta este să fii cât mai atent la mişcările şi la reacţiile celuilalt.

Încrederea în sine

Chi ar dacă nu iniţiezi întotdeauna şi nu domini în timpul relaţiilor intime, încrederea pe care o ai în tine însuţi te poate face flexibil în gândire, deschis către aventură şi către redescoperirea celuilalt.

Siguranţa de sine îi dă partenerului tău sentimentul că-i poţi oferi tot ce-şi doreşte.

Sinc eritatea

Vorbind deschis despre ceea ce-ţi face plăcere sau nu, faci primul pas spre construirea unei relaţii de durată. În plus, păstrezi viu focul pasiunii care v-a adus împreună.

Oricât de ciudat ar părea, dacă-i spui partenerului tău ce ai vrea de la el, ce te incită şi ce-ţi taie cheful dovedeşti că eşti foarte implicat, dedicat celuilalt şi interesat ca relaţia să funcţioneze cu adevărat bine.