Cum s─â ai de Cr─âciun mai mult─â energie ┼či s─ân─âtate?

1 clicksanatate 1 2 jpg jpeg

Stresul la apropierea s─ârb─âtorilor de iarn─â poate fi cople┼čitor pentru femei. Uneori, la final de an, multe femei sunt prea obosite ┼či de aceea percep aceast─â perioad─â ca fiind extrem de stresant─â, din cauza timpului liber destul de limitat.

Adesea, se ajungea la epuizarea ┼či datorit─â depresiei sezoniere, ce se manifest─â ├«n acest anotimp. Psihologii spun c─â multe persoane devin triste pentru c─â ├«┼či compar─â via┼úa cu a altora ┼či asta le perturb─â buna-dispozi┼úie ┼či starea de spirit interioar─â.

Nu te stresa înainte de Crăciun!

Pentru a te sim┼úi mai bine de s─ârb─âtori, nu te stresa inutil ├«nainte de Cr─âciun, f─â treburile cu calm. Anxietatea care apare la unele persoane ├«n aceast─â perioad─â poate deveni ap─âs─âtoare ┼či produce simptome precum: st─âri de deprimare ┼či nervozitate, b─ât─âi rapide ale inimii, dureri de stomac, deranj la burt─â, ap─âsare ├«n piept. 

F─â cump─âr─âturile din timp!

stanga
dreapta
2 clicksanatate 2 2 jpg jpeg
3 clicksanatate 3 1 jpg jpeg

├Änc─â de la 1 decembrie s-au aprins luminile de Cr─âciun ├«n ora┼č ┼či au ap─ârut ├«n magazine promo┼úii ┼či reduceri la produsele cosmetice ┼či de ├«mbr─âc─âminte, ce pot fi cadouri frumoase ├«n seara de Ajun. Acum po┼úi cump─âra ├«n magazine online parfumuri, decora┼úiuni pentru cas─â ┼či bradul de Cr─âciun, seturi cadou de produse cosmetice, haine, accesorii ┼či juc─ârii la pre┼úuri avantajoase.

Cel mai indicat este s─â faci cump─âr─âturi online, pentru a evita stresul ┼či aglomera┼úia ┼či a termina mai rapid aceast─â activitate, chiar din confortul casei tale. Prin cump─âr─âturi online vei economisi timp ┼či energie, nu vei avea nevoie s─â mergi la magazinele ┼či supermarketurile din ora┼č ┼či s─â stai la cozi obositoare. C├ónd faci cump─âr─âturi ├«ntr-un magazin online te sim┼úi mai bine, e┼čti mai relaxat─â, nu mai ai niciun stres ├«nainte de Cr─âciun ┼či Anul Nou.

2 clicksanatate 2 2 jpg jpeg

Cu c├ót ├«┼úi planifici mai devreme cump─âr─âturile de Cr─âciun, cu at├ót vei fi mai pu┼úin obosit─â ┼či mai pu┼úin tensionat─â. Ideal este s─â achizi┼úionezi c├ót mai repede cadourile asociate cu aceast─â s─ârb─âtoare, pentru a sc─âpa de o grij─â ┼či a fi mai liber─â, ceea ce va fi un lucru bun pentru bun─âstarea ┼či s─ân─âtatea ta.

Pentru a face economie po┼úi cump─âra mai pu┼úine cadouri ┼či organiza o tombol─â de Cr─âciun ├«n familie. Asta ├«nseamn─â ca fiecare persoan─â din familie s─â cumpere c├óte un singur cadou. Prin aceast─â metod─â distractiv─â se trage la sor┼úi, pentru a afla cine d─â cadoul ┼či cui.  

Preg─âte┼čte bradul ┼či decora┼úiunile de Cr─âciun ├«ntr-o atmosfer─â relaxant─â!

Totul este mai pl─âcut ┼či mai u┼čor de f─âcut ├«ntr-o atmosfer─â relaxant─â. Pentru asta combin─â munca cu distrac┼úia ┼či f─â treburi ├«mpreun─â cu cei din familie.

Pentru a împodobi bradul de Crăciun nu ai nevoie de prea multe decoraţiuni, le poţi folosi pe cele din anii trecuţi, pentru a nu mai face cumpărături în plus.

Verific─â dac─â instala┼úiile de brad func┼úioneaz─â ┼či nu te stresa dac─â unele deja s-au ars, le po┼úi ├«nlocui rapid cu altele noi, oferta fiind destul de variat─â ├«n magazinele online ┼či cele din ora┼č. 

Cum să te simţi mai plină de energie de Crăciun?

3 clicksanatate 3 1 jpg jpeg

Pentru a te preg─âti de s─ârb─âtori ┼či a avea mai mult─â energie, trebuie s─â-┼úi dore┼čti asta ┼či s─â-┼úi faci timp ┼či pentru odihn─â. Nu este nevoie s─â faci totul perfect, nu-┼úi mai f─â prea multe griji pentru c─â acestea duc la stres, tensiune ┼či anxietate. Dac─â ai prea multe treburi de f─âcut, mai d─â sarcini ┼či celor din familie, care cu siguran┼ú─â sunt bucuro┼či s─â te ajute, s─â termina┼úi la timp toate problemele de Cr─âciun. 

Pentru a nu suferi de st─âri accentuate de triste┼úe, mul┼úume┼čte-te cu ceea ce ai, cu faptul c─â vei petrece un Cr─âciun lini┼čtit al─âturi de oameni dragi, cum sunt cei din familie ┼či prietenii. ├Äntotdeauna sunt lucruri de care s─â fii m├óndr─â ┼či deci nu trebuie dec├ót s─â le apreciezi ┼či s─â te bucuri de prezent. Dac─â tr─âie┼čti cu g├ónduri negative ┼či e┼čti mereu dezam─âgit─â, asta ├«┼úi va accentua starea de dispozi┼úie nepl─âcut─â ┼či anxietatea.