Cum poţi descoperi problemele de sănătate înainte să se agraveze

image

Prevenţia este importantă când vine vorba de grija pentru sănătate. De aceea, este bine ca periodic să facem analizele pentru evaluarea stării generale a organismului.

”Este important să facem check-up medical chiar dacă ”nu ne doare nimic” și indiferent de vârsta pe care o avem!”, spune Raluca Constantinescu, consilier medical mediciturcia.ro.

”Second opinion” și ”check-up medical” sunt două servicii pe care consilierul medical Raluca Constantinescu le consideră extrem de importante în rezolvarea problemelor de sănătate. Astfel de examinări pot fi făcute

La un spital privat din Turcia, costurile unei astfel de examinări denumite - check-up medical -pornesc de la câteva sute de euro și pot ajunge la 3.000 de euro în funcție de complexitatea cazului și a investigațiilor necesare.

Un check-up medical este o examinare medicală completă și complexă care poate ajuta la identificarea problemelor de sănătate înainte de a deveni grave. Îl poate face orice persoană, adult sau copil, care nu se simte bine și nu a primit un diagnostic precis. Tot protocolul medical, precum și interpretarea rezultatelor durează 1-2 zile, indiferent de gravitatea problemelor. După tot protocolul de analize și investigații, concluzia finală se realizează împreună cu toți medicii specialiști implicați în acest proces pentru a se pune un diagnostic corect si un tratament aferent acelei problemele de sănătate”, a mai spus Raluca Constantinescu.

image

Raluca Constantinescu, consilier medical