Bill Gates are covid. Care este starea miliardarului

gates3 jpg

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a declarat, astăzi, că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Miliardarul se confruntă cu simptome ușoare.

Gates a scris pe Twitter că se va izola până când va fi din nou sănătos.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID. Mă confrunt cu simptome ușoare și urmez „sfaturile experților, așa că mă voi izola până când voi fi din nou sănătos”, a spus Bill.

„Sunt norocos că sunt vaccinat și am acces la o îngrijire medicală excelentă”, a mai spus Gates.

Știrea despre diagnosticul lui Gates vine la doar câteva zile după publicarea cărții sale „Cum să previi următoarea pandemie”, care a fost lansată pe 3 mai.

În carte, Gates își expune punctul de vedere și spune ce crede că ar trebui să învețe lumea din pandemia de Covid-19. Bill face apel la experiența sa, câștigată prin intermediul fundației Gates. Miliardarul detaliază modul în care crede că guvernele și sectorul privat pot lucra împreună pentru a preveni viitoarele pandemii.

Gates a vorbit pentru CNN despre carte.

În timpul interviului, Gates a spus că oamenii ar trebui să accepte restricțiile în situații de pandemie, dar a spus că nu crede că SUA sunt bine echipate pentru acest tip de sacrificiu.

„Dacă te întorci până la al Doilea Război Mondial,vezi că a existat un sacrificiu incredibil pentru obiectivul colectiv, țara s-a reunit într-adevăr pentru asta”.

Gates consideră că de la atacurile teroriste din 11 septembrie, acest tip de spirit colectiv a părăsit în mare parte SUA.

Bill crede că pandemia nu s-a sfârșit și că ne putem aștepta la ttulpini și mai periculoase. „Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el.

Cofondatorul Microsoft a mărturisit de curând că regretă divorțul de Melinda

Gates a recunoscut i-a fost greu să o audă pe Melinda povestind în timpul interviului CBS cum stătea întinsă pe podeaua băii și plângea în timpul căsătoriei lor.

„Acesta a fost un lucru foarte dur. Am avut o mulțime de lucruri uimitoare în căsnicia noastră: copiii, fundația etc”.