Avantajele Rețelei de Policlinici Enayati Medical City pentru Abonați

image

Enayati Medical City se mândrește cu o rețea de policlinici, situate strategic în zonele Băneasa, Șișești și Arcul de Triumf. Aceste policlinici nu doar completează oferta rețelei deschise la care au acces abonații noștri, ci și îmbunătățesc considerabil calitatea și accesibilitatea serviciilor medicale oferite.

De ce Policlinicile Enayati Medical City?

"Cresterea de 60% a portofoliului de abonați corporate aduce, în mod firesc, și o extindere la nivelul rețelei de policlinici Enayati Medical City. În Policlinica mama și copilul, din Băneasa, toate serviciile medicale sunt gândite în așa fel încât să asigure o rezolvare 360° a problemelor medicale cu care se pot confrunta micii pacienți sau mamele lor", Ana Maria Marian (foto), Director Executiv Enayati Medical City.

Policlinicile Enayati Medical City se diferențiază printr-o serie de factori cheie:

• Concierge Medical: Conceptul nostru de Concierge Medical reprezintă evoluția firească a abonamentelor medicale, fiind următorul pas în dezvoltare. Acesta pune accentul pe o relație strânsă și personalizată între Concierge Doctor și pacient, asigurând o ghidare personalizată și integrarea serviciilor medicale într-un mod eficient și coordonat.

• Second Opinion: Oferim acces la medici de renume internațional, inclusiv Visiting Professors, care oferă consultanță de Second Opinion, garantând cea mai bună soluție medicală posibilă pentru pacienții noștri.

• Abordare Multidisciplinară: Echipa noastră de #SuperMedici, formată din specialiști de top, colaborează pentru a oferi îngrijire medicală integrată, la standarde internaționale.

Policlinica Băneasa – Centrată pe Mama și Copilul

Recent deschisă, Policlinica Băneasa aduce o întregire importantă a gamei de servicii medicale oferite de rețeaua Enayati Medical City, cu un focus deosebit pe sănătatea mamei și copilului. Acest centru medical este proiectat pentru a oferi o soluție completă de îngrijire, abordând nevoile medicale de la A la Z. Pentru copii, serviciile includ pediatrie, dermatologie pediatrică, endocrinologie pediatrică, alergologie și nutriție pediatrică. Pentru mame, oferim servicii complexe de urmărire a sarcinii și îngrijire completă postpartum.

image

Promisiunea Noastră

Promisiunea noastră este să-ți fim partener de încredere prin servicii medicale integrate și acces la un ecosistem medical unic în România, care se aliniază la standarde internaționale. Abordarea noastră se axează pe o călătorie medicală eficientă și transparentă, susținându-te în fiecare pas, de la primul contact telefonic și până la interacțiunea cu medicul.

Fie ca e vorba de abonamente individuale sau abonamente corporate, serviciile oferite aduc calitatea si grija actului medical inainte de orice altceva, accesul abonatilor fiind imediat si in concordanță cu nevoia medicală.

Policlinicile Enayati Medical City din Băneasa, Șișești și Arcul de Triumf reprezintă mai mult decât simple centre medicale; ele sunt pilonii unui ecosistem medical unic în România, dedicat îngrijirii complete și integrate a pacienților noștri. Cu o echipă de medici de top, servicii medicale la standarde internaționale și un angajament ferm față de inovație și calitate, suntem alături de tine și familia ta, așa cum trebuie.

Enayati Medical City este un Oraș Medical cu suflet, primul ecosistem medical din România, bazat pe inovație, empatie și parteneri medicali de elită. Un complex ce ridică standardele actuale prin integrarea armonioasă a două spitale, unul operat de Grupul Memorial Healthcare și Enayati Hospital, împreună cu un centru rezidențial premium pentru seniori, Enayati Home, și trei policlinici cu peste 80 de cabinete (Sisesti, Baneasa si Arcul de Triumf). Enayati Medical City se bazează pe parteneri medicali de elită pentru a oferi servicii medicale de top. Situat în nordul Bucureștiului pe strada Gh. Ionescu Sisești nr. 8A, orașul medical este fondat de Dr. Wargha Enayati – fondatorul primei rețele medicale private din România și al abonamentelor medicale. Pentru detalii si programari: 021.9362.