Femeile din Orient sunt renumite pentru frumuseţea lor ireproşabilă, naturală şi elegantă, iar în ultimii ani unele dintre cele mai mari tendinţe în frumuseţe îşi au originea în Est.

Femeile din Orient acordă o grijă mult mai mare aspectului fizic, faţă de cele din Occident, şi apelează la reţete folosite secole la rând de strămoşii lor. Ritualurile de îngrijire a pielii şi a părului sunt ceva obişnuit pentru ele, chiar dacă la noi au început să fie promovate abia de curând. Haide să vedem care sunt cele 7 secrete ale frumuseţii orientale.

1. Măşti cu fasole mung

Fasolea mung este asemănătoare cu mazărea, dar are forma ovală, învelişul verde şi miezul galben. Măştile de fasole mung au fost folosite de împărătesele chineze pentru a trata acneea şi a avea un ten catifelat. Se macină fasolea până se obţine o pastă care va fi apoi întinsă pe faţă. De altfel, o poţi amesteca şi cu un iaurt natural.

2. Toner de piele cu orez

Pentru a avea un ten fin ca de porţelan, femeile orientale folosesc apa de orez simplu ca un toner de piele. Pentru asta, trebuie să pui orez nedecorticat în apă, până când aceasta capătă un aspect lăptos, apoi o aplici pe faţă folosind un tampon de vată.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro