Odată cu trecerea timpului, nopţile petrecute împreună cu partenerul de viaţă nu mai sunt aşa pline de pasiune ca la început. Ai vrea să ai parte din nou de nopţile fierbinţi de altădată. Este cazul să iei măsuri şi să te foloseşti de diferite “trucuri” pentru a-l face să te dorească din nou.

Cadouri fără motiv

Până a ajunge în dormitor, trebuie să-i trezeşti celuilalt interesul pentru tine.Surprinde-l atunci cu mici cadouri făcute fără un motiv anume. Poate fi o floare, un desert delicios, o carte, un film sau o cină la un restaurant romantic.

Caută clipele de intimitate

După ce copiii dorm, caută să rămâi singură cu partnerul tău şi să staţi de vorbă despre toto ce vi s-a întâmplat peste zi. O lumină romantică care să cuprindă camera că va ajuta să vă priviţi cu alţi ochi. Ciocniţi un pahar de vin roşu în cinstea voastră. Acesta vă va pune sângele în mişcare şi vă va ajuta să lasaţi probleme stresante deoparte.

Lenjeria sexy, piesa de rezistenţă

O lenjerie sexy pusă în locul eternelor pijamale lălâi va face ravagii în inima partenerului tău. Alege un moment în care el nu s-ar aştepta să fii îmbrăcată aşa. Apropie-te de el tiptil şi îmrbăţişează- tandru şi drăgăstos. Un sărut pasional va pune punctul pe i şi-i va reaminti soţului tău de femeia de care s-a îndrăgostit.

Află mai multe trucuri pe clickpentrufemei.ro