VIDEO: Vrei o viaţă sexuală împlinită? Mănâncă roşii!

1 2 jpg jpeg

Usturoi. Se recomandă consumarea unui căţel de usturoi pe zi. Acesta conţine alicină, seleniu, germaniu şi săruri minerale, care favorizează oxigenarea şi fluidizarea sângelui, influenţând erecţia.

Ceapă. Consumul de ceapă influenţează creşterea cantităţii de spermă. Din acest motiv, egiptenii le interziceau preoţilor să mănânce ceapă, considerând-o ca o ameninţare pentru controlul impulsurilor sexuale.

Roşii. Aceste legume conţin alfacaroten, o substanţă care facilitează producerea lichidului prostatic.

Anason. Anasonul verde conţine un tonic cardiac, activează sistemul nervos parasimpatic, accelerează secreţiile hormonale şi este un euforizant uşor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la un litru de apă. Se consumă 2-4 ceşti de infuzie pe zi.

Genţiană. Are o acţiune afrodiziacă. Se utilizează cu preacauţie, ca infuzie din 10-15 grame la un litru de apă, la micul dejun şi la prânz. Seara se consumă 5 picături de tinctură de gentiană pe un cub de zahăr.

Ginseng. Are efecte dinamizante, tonice şi afrodiziace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură într-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid într-un pahar cu apă, cu 30 de minute înaintea meselor.

Hrean. Conţine sulfocianat de alil, cu acţiune reflexă asupra fibrelor musculare ale perineului, penisului şi clitorisului. Se beau 1-3 ceşti de infuzie din 30 g rădăcină rasă sau decoct din 20 g la un litru de apă.

Pătrunjel. Pătrunjelul conţine apiol, o substanţă care provoacă o uşoară iritare a căilor urinare, antrenând erecţii reflexe prelungite. Se mestecă zilnic 8-12 tije proaspete sau se face decoct din 60 g rădăcină şi frunze proaspete la un litru de apă.

Porumbul ameliorează circulaţia sanguină la nivelul bazinului. Se fierb 200 g boabe de porumb într-un litru de apă şi se bea câte o ceaşcă dimineaţa şi seara. Se poate obţine un sirop din 15 g extract de mătase de porumb la un litru de sirop obişnuit, din care se bea o lingură după fiecare masă.