VIDEO: Iată ce alimente ,,au grijă" de viaţa ta sexuală!

1 2 jpg jpeg

Afrodisiacele cresc apetitul sexual. Deşi o parte din alimente au doar efect placebo, unele chiar pot fi eficiente la nivel sexual-fizic. Principalele produse alimentare pe care toată lumea le asociază cu sexul, par a fi căpşunile cu frişcă. Multe din alimentele noastre din viaţa de zi cu zi nu par a fi asociate cu sexul, însă ele pot crea adevărate transformări în ceea ce priveşte erotismul şi senzualitatea pe durata actului amoros.

Citeşte şi:

Alimentele afrodisiace îmbunătăţesc viaţa sexuală

Provocări erotice care fac sexul inedit

5 alimente afrodisiace

1. Stridiile crude sunt unele dintre cele mai cunoscute şi eficiente afrodisiace. Conţinutul bogat în zinc ajută la creşterea producţiei de testosteron şi spermă. Nu ezitaţi să consumaţi stridii înaintea actului sexual. Pe lângă efectul pe care îl au asupra actului amoros, acestea sunt şi foarte gustoase, considerate de întreaga lume delicatese.

2. Deşi este un aliment pe care nu l-aţi asocia niciodată cu actul sexual, ţelina poate face minuni în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Această legumă combate starea de astenie sexuală. De asemenea, ţelina stimulează apetitul sexual, având un rol important în combaterea dificultăţilor de erecţie sau a ejaculării precoce. Se poate folosi în salate sau se poate consuma sub formă de suc.

3. Ciocolata neagră este considerată un bun afrodisiac dulce. Pentru un efect mai vizibil, consumaţi ciocolata cu puţin timp înainte de actul sexual.

4. Sparanghelul este de asemenea un aliment pe care nu l-ai asocia cu viaţa sexuală activă, însă acesta are un conţinut bogat de vitamina E, ceea ce ajută la creşterea apetitului sexal.

5. Ginsengul este o plantă care face minuni în ceea ce priveşte actul sexual, mai ales în cazul persoanelor care depăşesc vârsta de 40 de ani. Acesta poate ajuta la combaterea impotenţei şi ajută organismul femeilor care au intrat la menopauză.