VIDEO: De ce mimăm orgasmul?

1 2 jpg jpeg

Toţi bărbaţii ştiu că femeile mimează orgasmul, dar nu întotdeauna realizează asta la momentul respectiv. Unele din când în când, altele mai des, dar majoritatea au făcut-o la un moment dat. Nu toate femei-le ştiu însă că şi partenerul lor are această „abilitate” în pat. Doar 65% dintre bărbaţi ating punctul culminant la fiecare contact intim. Şi în jur de 20% dintre cei care nu au orgasm îl mimează, potrivit unor statistici efectuate pe Internet.

Ele nu vor să-şi rănească iubiţii

Orgoliul masculin poate fi foarte mare în chestiuni care ţin de sexualitate, iar femeile ştiu acest lucru. Tocmai de aceea, nu ar vrea să-şi rănească partenerul arătându-i că nu au făcut tot posibilul pentru a le aduce plăcere maximă în intimitate.

Aceasta este motivaţia celor mai multe femei pentru faptul că mimează orgasmul. O motivaţie pe care destul de puţine femei o verbalizează, dar pe care majoritatea o conştientizează este teama că partenerul le-ar iubi mai puţin sau chiar le-ar părăsi dacă nu arată că sunt bune amante.

Ei vor să facă impresie

Bărbaţii, mai ales dacă sunt la început de relaţie, vor să facă impresie bună partenerei. „Reprezentaţia” lor amoroasă nu ar trebui să se încheie altfel decât cu un final fericit. Cele două sexe au şi câteva motive comune pentru care mimează orgasmul. Şi bărbaţilor, şi femei-lor li se poate întâmpla să nu aibă dispoziţia necesară pentru sex.

Asta se întâmplă fie pentru că sunt obosiţi şi vor să termine mai repede partida amoroasă şi să doarmă, fie pentru că sunt stresaţi şi gândurile le stau la diverse probleme. În aceste condiţii, excitaţia sexuală nu va fi suficient de puternică încât să se atingă culmile plăcerii.

Gemetele nu sunt un reper

Mai toţi bărbaţii apreciază intensitatea plăcerii pe care o oferă partenerelor după gemetele lor. Ar fi bine să ştii însă că nu întotdeauna aceste gemete sunt un reper al plăcerii pe care o simte partenera ta în aşternut.

Nu de puţine ori, femeile „zgomotoase” încearcă doar să le facă pe plac iubiţilor, ştiind foarte bine că sunetele sunt o metodă foarte bună de stimulare pentru ei, dar în acelaşi timp şi o tehnică bună de a mima orgasmul.

Limbajul trupului ne trădează

Dacă vrei să îţi dai seama dacă partenerul sau partenera mimează orgasmul, ar fi bine să urmăreşti limbajul trupului. Şi la femei, şi la bărbaţi, în apropierea punctului culminant, toţi muşchii se încordează şi respiraţia devine sacadată. Indicii în cazul femeilor sunt şi lubrifierea puternică, aşa-zi-sa „ejaculare feminină”, şi spasmele muşchilor vaginali în timpul orgasmului.

Unele femei îşi arcuiesc spatele când ating punctul culminant. După orgasm, muşchii se relaxează, respiraţia revine la ritmul normal şi se instalează oboseala. Trebuie să ţinem cont însă că manifestările orgasmului diferă de la o persoană la alta şi chiar de la un act sexual la altul.

Aşa îţi dai seama că ea mimează!

* Are aceeaşi expresie facială pe toată durata contactului sexual. * Are reacţii exagerate, teatrale faţă de cele pe care le cunoşteai până acum. * Continuă să scoată sunete puternice, deşi ai schimbat poziţia sau ai întrerupt penetrarea. * Nu există spasme ale muşchilor vaginali şi nici lubrifiere.

Aşa îţi dai seama că el mimează!

* Are acelaşi ritm al respiraţiei pe toată durata contactului intim.

* Are aceeaşi expresie facială pe toată durata partidei de sex.

* Reacţiile lui sunt teatrale.

* Se grăbeşte să scape de prezervativ.

* Este energic după partida de sex. În mod normal, ar trebui să se simtă obosit şi să vrea să se relaxeze, cel puţin câteva minute.