VIDEO: 6 moduri prin care îţi poţi recăpăta apetitul sexual

1 2 jpg jpeg

Modifică rutina sexuală

Chiar dacă fiecare dintre voi preferă un anumit moment al zilei pentru actul sexual, încearcă să schimbi rutina cu care sunteţi obişnuiţi. Dacă de obicei faceţi dragoste seara, fă-i o surpriză partenerului şi trezeşte-l dimineaţa cu mici sărutări care să-i încălzească simţurile. Modificarea poziţiilor sexuale şi a locului nu numai că îl poate suprinde, dar poate revigora şi viaţa voastră sexuală.

Lenjerie intimă şi tocuri... pentru o seară pasională

Pentru a-ţi excita partenerul, poţi apela la nişte trucuri mai vechi, dar care dau rezultate cu fiecare ocazie în parte. Îl poţi aştepta când vine acasă îmbrăcată într-o lenjerie intimă din dantelă...din peisaj nu trebuie să lipseacă tocurile, care completează ţinuta provocatoare.

Puţin timp doar pentru voi

Deşi actul sexual ar trebui să fie spontan, în cele mai multe dintre cazuri oboseala pe care o resimţi după o zi de serviciu, treburile casnice şi grijile pentru copii nu-ţi mai lasă suficient timp pentru câteva momente intime alături de partener. Sfat: chiar dacă sunteţi fiecare la serviciu, trimite-i încă de la prânz ,,semnale” prin intermediul mesajelor telefonice, fie îl poţi suna pentru a-l atrage în jocul tău. Stabiliţi împreună o oră la care să vă vedeţi...pentru a continua jocul început în timpul zilei.

Amintirile pot fi de ajutor

Îţi aduci aminte de primele zile ale relaţiei voastre, de sentimentul de copleşire pe îl aveai de câte ori te ţinea de mână, fie te săruta? Un bun exerciţiu pentru parteneri este să-şi amintească de clipele de la începutul relaţiei şi să încerce să le repună în practică. Seara poate începe cu o cină romantică, un buchet de flori, melodii care se aud în surdină...

Puţin mister nu strică

Un pic de mister poate adăuga scântei vieţii voastre sexuale, spun experţii în domeniu. Chiar dacă locuiţi împreună de mult timp şi vă simţiţi confortabili unul cu celălalt...unele aspecte trebuie să rămână la fel ca la început. Unele gesturi, anumite replici...pot condimenta suficient de mult viaţa în dormitor.

Răsfăţ al simţurilor

Pe lângă lenjeria intimă din dantelă şi tocurile înalte mai poţi adăuga un strop de răsfăţ partenerului cu ajutorul unor mici trucuri. Pregăteşte-i o cină folosindu-te de preparatele afrodisiace, nu uita de baia cu spumat, de lumânările parfumate şi de masajul cu uleiuri esenţiale. Dacă pui în practică toate aceste sfaturi, pas cu pas contruieşti scenariul perfect pentru o seara plină de pasiune.

)