Viaţa sexuală la 35 de ani

1 2 jpg jpeg

Viaţa sexuală la 35 de ani: adevăratele orgasme

Partenerii sunt gata să-şi ofere reciproc plăcere, multe femei ajungând de-abia acum să trăiască adevăratele orgasme.

Până la această vârstă, femeile au avut timp suficient să afle ce anume le împlineşte în plan intim. De aceea, ştiu exact cum să comunice cu partenerul, să îi spună exact ceea ce îşi doreşte în pat.

Viaţa sexuală la 35 de ani: femeile au mai multă încredere în ele

Au trecut de vârsta la care se simt nesigure, de aceea femeile devin pasionale. De asemenea, în cazul cuplurilor căsătorite, cei doi parteneri ajung să se cunoască foarte bine unul pe celălalt şi să ştie ce îi face fericiţi în dormitor.

Un studiu publicat în Jurnalul Asociaţiei Britanice a Chirurgilor Urologi, citat de huffinghtonpost.com, arată că femeile cu vârsta între 18 şi 30 de ani sunt afectate de lipsa orgasmului (54%), dar şi lipsa dorinţei sexuale (36%), fapt care în jurul vârstei de 35 de ani se schimbă. Viaţa sexuală la 35 de ani: bărbaţii, mult mai pregătiţi să-i ofere plăcere partenerei

Este vârsta la care bărbaţii au acumulat destulă experienţă sexuală, astfel încât tânjesc după o relaţie stabilă şi sunt gata să îi ofere satisfacţie sexuală şi partenerei.

Nu mai sunt atât de mult în căutarea aventurilor de o noapte. Totuşi, acum poate surveni rutina sexuală, de aceea sexologii sfătuiesc cuplurile să acorde suficient timp vieţii intime.

De asemenea, în cuplurile căsătorite este posibil ca bărbaţii şi femeile să nu mai aibă mult timp pentru sex, căci pot interveni copiii. Asta pentru că devenim părinţi la 30 şi peste 30 de ani, nu la 20 de ani, cum era până acum ceva timp.