Uită de stridii, avocado şi sparanghel! Acestea sunt afrodisiacele care îl excită garantat

1 2 jpg jpeg

În timp ce stridiile, chilli, avocado şi sparanghelul sunt afrodisiace cunoscute, există şi câteva alimente neobişnuite care îţi garantează artificii în dormitor. Acestea nu îţi stimulează doar papilele gustative, ci şi creierul, cel mai mare organ sexual. Medicul specialist Ceclia Tregear spune că: "Cel mai mare orgasm sexual este creierul, iar acesta produce chimicale şi hormoni care declanşează sentimentele de dragoste şi atracţie, excitaţie şi orgasm. Trebuie să ne asigurăm că mâncăm alimentele potrivite pentru a asigura producţia acestor chimicale şi hormoni".

Uleiul de cocos - Pe lângă faptul că este excelent la gătit, este şi un lubrifiant excelent. Miroase bine şi îl poţi folosi oricând în pat.

Aioli - Maioneză cu usturoi conţine alicina, care creşte fluxul sanguin. În acest fel, creşte şi energia sexuală.

Gheaţă - Cuburile de gheaţă fac minuni în dormitor. Topeşte-le de partenerul tău, apoi sărută-l. Senzaţie de rece, urmată de senzaţia de cald face minuni.

Miere - Este bogată în vitamine de tip B care accelerează producţia de testosteron. În plus, mierea creşte şi producţia de estrogen, esenţial pentru dorinţa feminină.

Ciocolată - Ţine o bucată în gură şi poart-o pe trupul partenerului. Ciocolată cu migdale conţine multe grăsimi monosaturate, care cresc nivelul de testosteron.

Sangria - Pune câteva picturi pe abdomenul partenerului şi linge apoi. Sangria conţine vin roşu care intensifica circulaţia şi te relaxează.