Trucuri pentru o partid─â de sex incendiar─â

1 2 jpg jpeg

Nimic mai adev─ârat! Sexul satisf─âc─âtor pentru ambii parteneri nu presupune mult efort, ci doar implicare, ini┼úiativ─â ┼či con┼čtientizarea cu adev─ârat a experien┼úei ├«n sine, deoarece sexul este adorat deopotriv─â de femei ┼či b─ârba┼úi.

Iată câteva trucuri de ajutor pentru o partidă de sex de neuitat!

Contactul vizual, o armă de seducţie redutabilă

Nu este nimic ciudat ├«n a-┼úi privi partenerul ├«n ochi ├«n timpul actului sexual, dimpotriv─â. Atunci c├ónd v─â privi┼úi ├«n ochi, emo┼úiile ┼či starea de excitare se intensific─â, la fel ca ┼či conexiunea dintre voi doi. Nu este nimic mai senzual ├«n a-┼úi privi iubitul/iubita ├«n ochi ├«n cele mai intime ┼či intense momente ale voastre!

Întărâtă-ţi partenerul!

Preludiul este extrem de important, oric├ót de mult am ├«ncerca s─â trecem repede la pasul urm─âtor, un pas gre┼čit, de altfel. Ave┼úi r─âbdare unul cu altul. P├ón─â la ini┼úierea actului sexual ├«n sine, pute┼úi ini┼úia o sesiune de masaj erotic care, pe l├óng─â faptul c─â este extrem de relaxant, v─â ajut─â s─â v─â descoperi┼úi zonele erogene ┼či s─â ave┼úi un orgasm exploziv.

Schimb─â patul cu...buc─ât─âria

A┼ča cum spuneam mai sus, ini┼úiativa are un rol important atunci c├ónd vine vorba de sex. Astfel, poate nu ar strica s─â ie┼či┼úi din confortul dormitorului ┼či s─â ├«ncerca┼úi blatul din buc─ât─ârie, canapeaua din sufragerie, du┼čul sau chiar sc─ârile din cas─â. Schimbarea scenariului se poate dovedi extrem de excitant─â pentru ambii parteneri.

Intensifică simţurile

Sigur ai la ├«ndem├ón─â o e┼čarf─â sau o cravat─â cu care s─â v─â lega┼úi reciproc la ochi. De ce? Lipsa unui sim┼ú le va amplifica pe toate celelalte, astfel c─â fiecare atingere se va sim┼úi mult mai puternic ┼či mai intens. ├Än plus, ve┼úi fi mult mai dezinhiba┼úi unul cu cel─âlalt.

Nu ezita să porţi lenjerie sexy

Nu uita s─â por┼úi, din c├ónd ├«n c├ónd, o lenjerie intim─â din dantel─â sau din satin. S─â ┼čtii c─â efectul vizual face minuni asupra unui b─ârbat ┼či-l vei ademeni numaidec├ót ├«n pat. C├ónd te va vedea ├«ntr-un neglije negru sau ro┼ču, cu siguran┼ú─â ├«i vei st├órni dorin┼úa pentru o noapte pasional─â.