Trucuri pentru o partidă de sex incendiară

1 2 jpg jpeg

Nimic mai adevărat! Sexul satisfăcător pentru ambii parteneri nu presupune mult efort, ci doar implicare, iniţiativă şi conştientizarea cu adevărat a experienţei în sine, deoarece sexul este adorat deopotrivă de femei şi bărbaţi.

Iată câteva trucuri de ajutor pentru o partidă de sex de neuitat!

Contactul vizual, o armă de seducţie redutabilă

Nu este nimic ciudat în a-ţi privi partenerul în ochi în timpul actului sexual, dimpotrivă. Atunci când vă priviţi în ochi, emoţiile şi starea de excitare se intensifică, la fel ca şi conexiunea dintre voi doi. Nu este nimic mai senzual în a-ţi privi iubitul/iubita în ochi în cele mai intime şi intense momente ale voastre!

Întărâtă-ţi partenerul!

Preludiul este extrem de important, oricât de mult am încerca să trecem repede la pasul următor, un pas greşit, de altfel. Aveţi răbdare unul cu altul. Până la iniţierea actului sexual în sine, puteţi iniţia o sesiune de masaj erotic care, pe lângă faptul că este extrem de relaxant, vă ajută să vă descoperiţi zonele erogene şi să aveţi un orgasm exploziv.

Schimbă patul cu...bucătăria

Aşa cum spuneam mai sus, iniţiativa are un rol important atunci când vine vorba de sex. Astfel, poate nu ar strica să ieşiţi din confortul dormitorului şi să încercaţi blatul din bucătărie, canapeaua din sufragerie, duşul sau chiar scările din casă. Schimbarea scenariului se poate dovedi extrem de excitantă pentru ambii parteneri.

Intensifică simţurile

Sigur ai la îndemână o eşarfă sau o cravată cu care să vă legaţi reciproc la ochi. De ce? Lipsa unui simţ le va amplifica pe toate celelalte, astfel că fiecare atingere se va simţi mult mai puternic şi mai intens. În plus, veţi fi mult mai dezinhibaţi unul cu celălalt.

Nu ezita să porţi lenjerie sexy

Nu uita să porţi, din când în când, o lenjerie intimă din dantelă sau din satin. Să ştii că efectul vizual face minuni asupra unui bărbat şi-l vei ademeni numaidecât în pat. Când te va vedea într-un neglije negru sau roşu, cu siguranţă îi vei stârni dorinţa pentru o noapte pasională.