Tipuri de sex esenţiale într-o relaţie

1 2 jpg jpeg

O viaţă sexuală neîmplinită poate duce, în timp, la destrămarea unei legături care promitea la începutul ei. Ca să nu ajungeţi în asemenea situaţie, învaţă să-ţi condimentezi viaţa sexuală. Există mici trucuri pe care trebuie să le încerci pe plan intim.

Sex cu jucării speciale N-aţi încercat încă o partidă de sex în care să vă folosiţi de jucăriile erotice? Este timpul să descoperiţi beneficiile unei astfel de joacă în doi. Ţine cont de fanteziile lui şi el şi îndeamnă să ţină şi el cont de ale tale. Ruşinea nu are ce căuta în dormitor. Tot ce trebuie să faceţi este să vă daţi frâu liber sentimentelor. Ai vrea să vezi cum îţi stă cu cătuşe îmblănite? Spune-i şi, la o adică, le poate folosi şi el. De voi depinde cât de îndrăzneţi sunteţi şi ce fantezii vă puteţi îndeplini.

Pe balcon, în cadă, în bucătărie, pe masă, prea puţin contează unde vă vine inspiraţia, câtă vreme nu alegeţi pentru momente intime acelaşi loc de fiecare dată.

Cu alte cuvinte, încercaţi să diversificaţi locul unde faceţi dragoste, ca să nu rămâneţi în dormitor, în aceeaşi poziţie. Nu de alta dar rutina atacă şi viaţa sexuală.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro