Sfaturi pentru o partidă de sex incendiară

1 2 jpg jpeg

Experimentaţi poziţii noi

Pentru a avea o partidă de sex pasională, trebuie să renunţaţi la clasica poziţie a misionarului şi să încercaţi poziţii noi.Dacă partenerul tău nu prea îndrăzneşte, ia tu iniţiativa. Totodată, aţi putea să încercaţi şi un nou loc pentru a face sex, în afară de patul din dormitor. Ce-ai zice de masa din hol?

Nu ezita să porţi lenjerie sexy

Nu uita să porţi, din când în când, o lenjerie intimă din dantelă sau din satin. Să ştii că efectul vizual face minuni asupra unui bărbat şi-l vei ademeni numaidecât în pat.

Când te va vedea într-un neglije negru sau roşu, cu siguranţă îi vei stârni dorinţa pentru o noapte pasională.

Un preludiu lung creşte intensitatea orgasmului De multe ori, multe cupluri uită de preludiu şi trec direct la actul sexual. Este total greşit, căci aceasta poate fi cea mai frumoasă parte a unei partide de amor. Incepeţi cu săruturi lungi, cu mângâieri fierbinţi şi cu şoapte în ureche. Acest joc prelungit de la început va face ca partida voastră să se termine incendiar.

Nu uitaţi de masajul erotic

Ştiai că masajul erotic este considerat cel mai puternic afrodiziac? Ajută la crearea unei legături profunde între voi, dar vă va ajuta să vă descoperiţi zonele erogene.

Nu uitaţi să renunţaţi la orice fel de inhibiţie.