Sexul şi stresul nu fac casă bună

1 2 jpg jpeg

Oboseala fizică, surmenajul mental, problemele de la serviciu, grijile de acasă - toate au un singur rezultat garantat: diminuarea apetitului sexual.

Cel mai devastator lucru într-un cuplu este ca unul dintre cei doi să îşi piardă interseul pentru sex. Chiar dacă nu are legătură cu persoana de lângă, frustrările pot produse un rău iremediabil.

Lipsa de comunicare, viaţa agitată, te pot „ajuta” să pui capăt din punct de vedere sexual şi nu numai relaţiei.

Astfel că uneori ar fi de preferat să înveţi să faci sex chiar şi atunci când numai la asta nu îţi stă gândul. Există modalitatea de a-ţi regăsi plăcerea cu ajutorul unor mici tehnici de relaxare care pot face minuni în orice situaţie.

Află care sunt cele mai frecvente mituri despre sex AICI

Cu libidoul la test

Americanii au efectuat un test pentru a putea observa care sunt efectele stărilor de anxietate ale femeilor asupra libidoului. Astfel ei au putut observa că în momentul în care femeile treceau printr-o perioadă stresată, nici măcar secvenţe dintr-un film erotic nu le putea produce senzaţia de excitare.

Chiar dacă sexul este cel mai bun antidot pentru stres, până să ajungi la el trebuie să munceşti un pic mai puţin şi anume:

Concetrează-te să respiri corect

Respiraţia este crucială pentru organism şi mai ales pentru obţinerea orgasmului. Circulaţia sangvină periferică este stimulată de o respiraţie corectă care ajută substanţial la îmbunătăţirea senzaţiilor resimţite în urma atingerilor erotice.

Inspiră adânc, lasă aerul să pătrundă până în abdomen, expiră lent pe gură şi bucură-te de partenerul tău.

Află care sunt alimentele care creşc apetitul pentru sex AICI

Nu sări niciodată peste preludiu

Chiar dacă uneori eşti presat de timp şi te bucuri de un moment intim pe fugă, nu face din asta o regulă. Nu renunţa la preludiu, la atingeri întâmplătoare, la contactul fizic constant. În felul acesta păstrezi legătura mai strânsă cu partenerul tău şi poţi să eviţi un moment neplăcut în pat.

Ajutorul din comerţ

Chiar dacă mental vrei să te bucuri de un moment intim plăcut alături de partener, se poate întâmpla ca organismul tău să te lase baltă. Stresul poate anula anumite funcţii, precum lubrifierea genitală şi te poate lăsa baltă atunci când ai mai mare nevoie de el. Un gel lubrifiant este soluţia cu care poţi să îţi ajuţi corpul să înlăture senzaţia de uscăciune a vaginului şi să stimuleze lubrifierea naturală, aducându-ţi un moment fericit în dar.