Sexul, medicamentul-minune. Află ce afecţiuni poate trata!

1 2 jpg jpeg

Iată cât de benefică este această activitate pentru organism!

Spune ADIO stresului

Stresul e una dintre problemele de care nu reuşeşti să scapi şi care ţi-a dat viaţa peste cap? Ei bine, rezolvarea acestei stringent probleme stă chiar în mâinile tale. Sexul te poate ajuta să-i spui stresului ADIO. Cum aşa? Potrivit cercetătorilor, după o partidă de sex, organismul devine mult mai relaxat. În plus, o viaţă sexuală activă scade drastic riscul apariţiei depresiilor. În concluzie, nu sări peste această activitate care va ţine stresul la o distanţă considerabilă faţă de tine.

Menţine inima sănătoasă

Beneficiile sexului sunt numeroase. Se pare că această activitate poate meţine inima în perfectă stare de funcţionare. Astfel, te ţine departe şi de bolile cardiovasculare. Specialiştii în domeniu spun că sexul practicat de cel puţin trei ori pe săptămână te va ajuta să reduci apariţia atacurilor de cord cu 50%. Aşa că, încercaţi să aveţi o viaţă sexuală activă.

Te scapă de migrene

Sexul poate înlocui cu mare succes un antinevralgic. Este foarte cunoscut faptul că plăcerea este antidotul durerii, astfel că amorul te va scăpa de durerile acute de cap, dar şi de cele musculare.

Tratează răcelile

Se pare că sexul te poate scăpa de răceală şi febră. Acest lucru este posibil cu ajutorul imunoglobulinei A, un antigen care luptă cu viruşii gripali şi care este produsă din abundenţă în timpul amorului.

Reduce hipertensiunea

Studiile au dovedit că îmbrăţişările îmbunătăţesc presiunea sanguină, iar amorul îţi menţine oasele sănătoase şi muşchii într-o stareexcelentă. S-a dovedit faptul că sexul reduce hipertensiunea.

Prelungeşte viaţa

Un studiu publicat în Jurnalul de Medicină din Marea Britanie arată că persoanele care fac sex o dată pe lună îşi scurtează viaţa cu aproximativ 10 ani, comparativ cu cei care fac sex cel puţin o dată pe săptămână.