Sexul după 40 de ani

1 2 jpg jpeg

Au trecut ani buni de când te-ai căsătorit sau de când eşti alături de partener. I-ai acceptat defectele, ai învăţat să mai laşi de la tine şi să petreceţi momente frumoase împreună.

Uneori, momentele intime au fost „asezonate” de plânsul copiilor sau de clipele în care a trebuit să fugi grăbită la birou. Şi totuşi, în ciuda acestora, aţi rezistat ca şi cuplu, ba chiar v-aţi întărit legătura de iubire. Etapa următoare? Poate că a venit momentul ca pasiunea voastră să renască, să vă puneţi pe primul plan în ceea ce priveşte experienţa amoroasă şi să testaţi scenarii incitante.

Sfidează teoria crizei de 40 de ani şi arată-i partenerului că-l doreşti la fel de mult, că eşti mult mai încrezătoare în dormitor şi că vrei să profiţi din plin de timpul pe care-l ai la dispoziţie.

Conform specialiştilor, în jurul vârstei de 40 de ani, femeia începe să-şi dea seama de adevăratul ei potenţial sexual. Şi, dacă analizezi mai bine lucrurile, chiar aşa este! Experienţa te-a făcut mai puternică şi mai încrezătoare în a obţine ceea ce-ţi doreşti.

Dacă la începutul relaţiei intrai în pământ de ruşine chiar şi la cea mai mică aluzie cu tentă sexuală, acum ai început să-ţi cunoşti mai bine partenerul şi să ştii ce-i face plăcere. În plus, ţi-ai câştigat din plin dreptul de a lua iniţiativa.

Că tot aveţi mai mult timp la dispoziţie, după ce copiii s-au mutat sau sunt la studii, şi spaţiu berechet, imaginaţia poate să-şi facă de cap. Rutina se transformă într-un vis urât atunci când testaţi mai multe poziţii sexuale sau daţi naştere unor scenarii de dragoste diferite.

Joc de rol, ore diferite la care să vă consumaţi pasiunea, lumânări parfumate, muzică relaxantă şi o cămaşă de noapte sexy sunt doar o parte dintre lucrurile şi situaţiile care pot „condimenta“ atmosfera. Restul vine de la sine, chiar dacă nu mai eşti la 20 de ani!

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro